Ja lahko, če prideš pravi cajt zraven. Ker ti dajo naredit delovno dovoljenje, pa osnovno zavarovanje imaš krito. Verjemi pa, da ni niti malo tako romantično kot domače trgatve.
Trebušna gripa ... hmh ... a 24 urne tudi obstajajo? Danes je bilo že veliko bolje! Tako da sem celo spila 1 kavo.
Služba - je ni
... Sem seveda spet prišla med zadnji izbor, torej med dvema kandidatkama, ampak je druga vseeno malo bolj znala nemščino. Tako da, če se slučajno čez tri mesece (konec poskusne dobe) ne bodo razumeli, me pokličejo. Spet ista zgodba, spet večno druga.

a se selimo , ko bo jernej, naš zadnji desetkec, dopolnil eno leto, na forum "otrok"??
sva imela pa ta vikend 4 otroke, še dva nečaka
. Joj, kok so bili pridni, jaz sem pa vseeno utrujena
.
, zavidam vam, na lep način, seveda
Evo, tukaj so take jezne, tudi tista z rdečo ritko:
Zakaj sem jim dala sploh spisek??? Baje ga imajo v kuhinji....in ne vem zakaj ne upoštevajo ne eni, ne drugi.
. In Alša je bila cepljena kljub temu, da ji teče iz noska. Sem P še posebej vprašala, če so lahko kake reakcije zaradi tega in mi je zatrdila da zaradi tega ne. Samo če bi bila vročina ali kako vnetje. No, jaz upam, da ne bo imela reakcije. Zaenkrat je prav živahna in dobre volje.
s tem čistit nosek? A jokajo zraven? Se vredu obnese ta zadeva?