IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
ker se s to brisačo brišeš povsod.tudi spodaj in mi ni da bi si naslednjič z isto podrgnila po ksihtu
Nimam nekih predsodkov glede tega. Vase zaupam toliko, da vem da se bom tudi spodaj temeljito umil. Brisačo vidim kot sredstvo s katerim s sebe obrišeš vodo ne umazanijo.
Razmišljam, kako se je ob takšnem odnosu do tistih stvari spodaj možno sprostiti recimo med seksom.
Glih s tem stavkom sem želela zaključiti svoj post.
Za roke mamo eno skupno brisačo, ki jo menjamo po potrebi. Kolikokrat na teden, nimam pojma, ker enkrat jo menjam jaz, potem mož, potem pubertetnik. V glavnem menja se takrat, ko je bodisi umazana, bodisi fejst mokra.
Za tuširanje ma vsak svojo veliko brisačo. Vzame si jo na pamet iz košare in vsak si je v kopalnici našel svoj plac za obešanje mokrih brisač, tak da naslednji dan veš, katera je tvoja. Jaz imam ekstra brisačo (malo) za lase. In brisače za po tuširanju ne menjam vsak dan, prav iz zgoraj citiranega razloga. Torej tudi g. Predsednika mojega moža ne morem dati v usta, če ne zaupam v higieničnost (tokrat njegovo). In glih tak vam ne vem napisat, kolikokrat menjamo brisače za tuširanje. Ker se menjavajo po potrebi in vsak svojo.