ojla.
mi smo ok
... mali je priden kak mami
...
glede otroških sester v porodnišnici -
- katastrofa,.... le ena si zasluži vse pohvale (je delala 2x nočno, ko sem bila tam in me je prišla večkrat pogledat .... je rekla, da bo malemu dala dodatek, da bova vsaj malo spala ... ker je mali nonstop visel na meni
..... ampak na srečo sem ponoči dobila mleko in sem rekla, da ni potrebno ....
- sem pa pozabila vprašat kako ji je ime - je pa bila starejša, visoka s kratkimi lasmi)
me je pa zmotilo to, da jim dajo dodatek zjutraj pri negi - saj mojemu so, ker je fajn ven zbruhal in meni ni bilo jasno kak je lahko ob osmih bruhnil na polno, če sva se pa midva dojila ob petih
.... pa čudno mi je bilo zakaj je prva dva dni tak fajn vedno po negi spal 2-3 ure ..... potem pa cel dan nič ...... ko sem pa prvi dan popoldne rekla, da je mali lačen sem pa dobila tak odgovor, da mi je bilo kar slabo ..... eh, škoda besed ..... jaz sem se tolažila s tem, da greva hitro domov in da je z malim vse ok ....
si pa ne predstavljam kak bi se obnašale, če nama dojenje nebi steklo ...itd..... midva na srečo nisva imela s tem nobenih težav pa še jaz sem bila po porodu super ..... dvomim pa, da so ti v veliko pomoč
.... glede nato, da so po porodu, ko sem prišla na oddelek, prišle med 11 in 20. uro točno 3x v sobo poškilit ...... in se niti niso zanimale kak nama gre dojenje, če mali vleče, če sem jaz ok,.......
sem zadnji dan v P razmišljala o eni sestri, ki je bila tak zamorjena,.. nič ni vprašala, ni se nasmejala - kot, da bi bile me tam nevidne ..... - kak dejansko lahko dela na tem oddelku ...
bom raje nehala, ker bi se dalo napisati cel roman......
uživajte