IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Mene pa zanima zakaj hudiča vas to vse zanima, a zato da se boste potem zgražal kaki pujsi smo nekateri in kako ekstremno sterilno živijo nekateri a je to kriterij po čemer sodite ljudi al kaj? Mah brez veze še ena tema obtoževanja in zgražanja.
Jaz sem že pred časom izvedela da sem pujsa, ker sexam med menstro, tako da ponovnega obtoževanja ne rabim več in sem pogruntala da nobenga ne briga kolkrat menjam brisače, posteljnino, gobice za umivanje,...
Joj, puncica, pa kaj se tako sekiraš, kaj si drugi mislimo?
Prvič, teme nisem dala gor, da bi se zgražala. ampak čisto tako, ker me je zanimalo. Nikoli o teh zadevah nisem niti razmišljala in mi je pač druga tema zbudila nekaj čisto "pleharskih" (nepomembnih) vprašanj. Malo za sprostitev in babji čvek, ki v vsem tem stresu in obremenitvah pride včasih kar fajn. Samo moraš biti pripravljen stvari vzeti tudi z bolj hecne strani, ne pa vsako stvar zagrabiti smrtno resno.
Ni ti pa treba niti brat niti odgovarjat, niti na podlagi tvojih odgovorov ne bom o tebi spremenila svojega mnenja o tebi niti na boljše niti na slabše. Kar se mene tiče, samo en poperček, ki popesrti dan. Nič več in nič manj.
Pa kaj potem, če seksaš med menstro? Jaz tudi. A si zato čudna? Kaj je kriterij, da bi bila ti zato čudna? Če se imaš fajn in lepo, kaj je važno, kaj si jaz, Volga ali sosedova Micka o tem mislimo? Nehaj se obremenjevat, ljuba duša, si preveč fajn človek, da sama nase daješ tako breme In vzemi življenje bolj z hecne strani. Imej se rada, pa vragu z našim mnenjem, no.