writing-img

Kurjenje po blokih

clock-img

18.09.2008, 19:37

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce vam že po blokih kurijo?Nam je danes prvič zakuril je prav prijetno toplo.Kot sem sumila da bo pred petkom začel kuriti nam pa pride jutri vodovar,da nam bo prestavil radiator.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

18.09.2008, 19:44

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Pri nas so tudi danes prvič zakurili. user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:04

clock-img

Anonimen

Na srečo mamo svoj števec in pečuser posted image . Pa tud že kurmouser posted image

clock-img

18.09.2008, 20:05

clock-img

jajula

pencil-img

1191

no nam začnejo šele v pondelk in sm čist razpiz... zarad tega, ker je ful mraz, mala je bolna in tko mormo čakat še tri dniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:12

clock-img

dinika

pencil-img

308

Pri nas imamo šemrzle radiatore in komaj čakamo, da se zakuri, ker nas zebeuser posted image

clock-img

18.09.2008, 20:18

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

hvala bogu za mestni plinovod in lastno peč v stanovanju....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:21

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ni mi jasno zakaj taka razlika da po enih blokih že kurijo po drugi pa še ne.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

18.09.2008, 20:34

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

naj še mal počakajo... pr nas se še nismo psihično prpravli na savno user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

18.09.2008, 20:36

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Šele zdajle, ko sem tole prebrala, sem dala roko na radiator in opazila, da je rahlo topel... pri nas je že na splošno tako toplo, da... no, v glavnem - ja, so že prižgali, ampak ne vem, kdaj - a danes ali že kaj prej.

clock-img

18.09.2008, 21:00

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Šele zdajle, ko sem tole prebrala, sem dala roko na radiator in opazila, da je rahlo topel...

Pri nas še vedno ledeno mrzli radiatorji user posted image . Poleti za znoret (en kup enih oken - mimogrede, norišnica za pomit), pozimi za znoret, ker smo čisto na vrhu grrrrrrrr. Brez "kaloriferčka" bi se mi že zanohtal.

clock-img

18.09.2008, 21:10

clock-img

majcci

pencil-img

521

Pri nas žal tudi še ne kurijo user posted image . Sem oblečena kot sibirski medved user posted image .
Se pa z dragim toliko bolj stiskava pod kovtrom user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 21:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

To bi bilo pa za v politiko dobro... ukinimo javno gretje in povečajmo nataliteto. user posted image

clock-img

18.09.2008, 21:13

clock-img

majcci

pencil-img

521

To bi bilo pa za v politiko dobro... ukinimo javno gretje in povečajmo nataliteto. user posted image

Mogoče je pa res to razlog user posted image .

clock-img

18.09.2008, 22:54

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Kaj berem, da vam že kurijo v blokihuser posted image  Iii, srečneži. Mi pa še kar zmrzujemo. Lani so komaj začeli v drugi polovici oktobra. Uh, če bo letos tako bom tak ledena sveča do takrat.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

19.09.2008, 07:03

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Tudi pri nas še ne kurijo :(. Pa itak je zadnje dve leti praksa, da okoli 10-ih zvečer nehajo kurit in začnejo nekje ob polšestih. Če moraš ob 5ih ustati in iti pod tuš je ledeno ko pri norcih. Sam šparajo cigoti, pa dražijo.
Vem, da ko pridem kam na obisk imajo radiatorje vroče kot v peklu, pri nas pa nikoli :(. Me čudi da se kdo ne pritoži. Jao, jao, pa še ne vem ne kam nej pokličem, da si svojo dušo olajšam in jim kako krepko spustim.

Saj ne rečem, jaz bom že preživela, ampak bogi tisti, ki imajo majhne dojenčke pa taka zmrzal v stanovanjih. Pa še glede da je naselje dokaj staro in, imajo nekateri še prva okna, ki prepuščajo mraz je res za znoret.

clock-img

19.09.2008, 07:05

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Evo pri nas že spet kuir je prav prijetno tkole sedaj sedet.Pri nas po zimi kuri ko pri norcih savna prava.Od petih radiatorjev mam odprta samo dva.

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 19.9.2008 7:06:48 >

clock-img

19.09.2008, 07:32

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

pr nas so tud zakurli.

clock-img

19.09.2008, 08:08

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pr nas so še mrzli radiatorji in sploh ne vem kdaj bodo začeli kurit. Danes sem si mogla roke gret ob piskajočem čajniku

clock-img

19.09.2008, 08:25

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

hvala bogu za mestni plinovod in lastno peč v stanovanju.......

hvalabogu tudi pri nas

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

19.09.2008, 09:43

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

hvala bogu za mestni plinovod in lastno peč v stanovanju.......

---------------------------
Bi jo lahko počasi že vklopila, kaj? Moram še najprej zrak iz radiatorjev spustit.
Drugače pa je včeraj ponoči bilo pri nas, v stanovanju, 19,5°C- meni je to normalna temperatura za ponoči. Za čez dan pa itak max. 22°C.

ROŽICA

clock-img

19.09.2008, 09:52

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Hvala bogu za kaloriferuser posted image

Če bi čakala na tople radiatorje, bi zmirznila že 2 dni nazaj.

clock-img

19.09.2008, 09:59

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Drugače pa je včeraj ponoči bilo pri nas, v stanovanju, 19,5°C- meni je to normalna temperatura za ponoči. Za čez dan pa itak max. 22°C.

Pri nas je zjutraj 16°C, čez dan, če ne bi laufali kaloriferja, pa 18°Cuser posted image  Me zebe za znoret, pa sem v sp. majici + majica d. rokav + jopa čez in mi je ob kaloriferju ko šususer posted image  No, s kaloriferjem nekako spravimo temperaturo na 20°C, s tem da se ogrevata le kuhinja in dnevna ... v spalnici, otr. sobi in v kopalnici je pa brrrrrrrrrrrrr.
Že včeraj sem dala ta debele kovtre na posteljo, danes sem bila pa še z deko pokrita.

clock-img

19.09.2008, 10:03

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Šele zdajle, ko sem tole prebrala, sem dala roko na radiator in opazila, da je rahlo topel... pri nas je že na splošno tako toplo, da... no, v glavnem - ja, so že prižgali, ampak ne vem, kdaj - a danes ali že kaj prej.

Pri nas je ponavadi tudi tako. Itak je toplo, pa če kurijo ali pa ne. Pa ponavadi ima še od prejšnje zime radiatorje zaprte, tako da sploh ne vem. Najprej ponavadi porajtam, da je tolo, ko v blok stopim, ker je tam pri vhodu en radiator.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

19.09.2008, 10:03

clock-img

Anonimen

Pri nas že od vikenda kurimo. Na drva. Je prijetno zvečer, ko je toplo user posted image

clock-img

19.09.2008, 10:40

clock-img

marijaklara

pencil-img

42

Mi pa še nismo odprli radiatorjev. Res je bolj mrzlo, ampak se malo bolj oblečemo - pa ne pulijev in puloverjev, samo dolge hlače in majico z dolgimi rokavi, pa nogavice in smo vsi zadovoljni.

Se mi zdi, da je zrak že tako zelo suh, kaj šele bo, ko odpremo radiatorje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem