writing-img

RE: 14 ur spanja

clock-img

18.09.2008, 22:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Naj se jaz pohvalim, da imam doma 3 zaspance (+user posted image ).
Šolarja (10 in 11 let) spita ponoči po 10 ur (za vikend tudi dlje - hči po 14 ur, pa bi čez dan tudi najraje skozi spala ali pa vsaj poležavala).
Najmlajša (3 letnica) pa ponoči spi 10 - 12 ur, ob vikendih doma popoldne še po 3-4 ure (v vrtcu pa nekje 2 uri - je pa potem celo popoldne bolj ali manj lena ali sitna in dostikrat poležava).
Sta tudi večja imela isti ritem spanja, kot najmlajša. In vsi 3 so spali že od začetka celo noč user posted image . Midva pravima, da sploh ne poznava tega, da otoroci ne spijo user posted image .

Tako, da bodi vesela, da otrok toliko spi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.09.2008, 22:34

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Ti kar sebe poslusaj.

res je. nas so npr, zaradi kao premalo kil, hoteli poslati na tisoč preiskav. pa ne naš pediater, nekateri drugi. ena od njih nam je rekla, da je s tamalo itak vse narobe, krivi smo pa mi, ker delamo vse narobe (da bruha zaradi virusa, pa ni znala ugotoviti). in potem se sekiraš in sekiraš (sekirali smo se že prej ne vem kolikokrat, ko se je našel kdo s kakšno izmišljeno diagnozo, od rahitisa do ne vem česa) in skačeš naokoli od zdravnika do zdravnika..in vsak ima svojo teorijo. dokler ne naletiš na enega normalnega, ali pa se sam odločiš, da je dovolj. tudi tisti, ki so dali vse preiskave čez, niso kaj več izvedeli-večinoma je tako.
če imate pediatra, ki išče težave tam kjer jih ni, bi ga jaz definitivno zamenjala.

clock-img

18.09.2008, 22:35

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Naj se jaz pohvalim, da imam doma 3 zaspance (+ ).

no, hvala bogu, da tudi to obstaja! jaz si sploh ne upam imeti še enega, ker se mi zdi, da 2x ne bom imela te sreče!

clock-img

19.09.2008, 08:12

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Naj se jaz pohvalim, da imam doma 3 zaspance (+ ).

no, hvala bogu, da tudi to obstaja! jaz si sploh ne upam imeti še enega, ker se mi zdi, da 2x ne bom imela te sreče!

Jaz tudi vseskozi govorim, da sem zaključila kariero, ker sem prepričana, da bo v drugo drugačna metla pela.  

clock-img

20.09.2008, 09:54

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Moja pupa je tudi prava zaspanka. Že od dojenčka. Pri 5 tednih je prespala noč in od takrat spi po 12-13 ur na noč. Rekord je imela nekaj čez 15 ur, se ne spomnim več točno... sicer je pa kot dojenček spala tudi po 20 ur na dan, zvečer je hodila ob 18 uri spat in vlekla do 7-8 zjutraj... pravi dolgčas, ampak, zdaj je vse nadoknadila.

lpZuser posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem