writing-img

RE: najlonke

clock-img

20.09.2008, 20:19

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Kako to mislite, da jih mašite z lakom za nohte?user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

20.09.2008, 20:37

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Kako to mislite, da jih mašite z lakom za nohte?user posted image user posted image

Ko se naredi pikica, ki označi, da bodo začele ,,bežati,,. Polakiraš s prozornim lakom, da se ne nardi črta po celi nogi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

20.09.2008, 20:40

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Drugače pa jaz imam rada najlonke. Malo debelejše, pa krilo ali oblekco. Ravno danes sem nabavila 4 komade. Rjave, rjave z vzorcem, modre in črtaste. Se mi zdi, da fajn poživijo garderobo. Mam drugače raje bolj umirjena oblačila in pisane žabe.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

20.09.2008, 20:42

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Eno vprašanje, a te, ki ne nosite ne žab ne sexkilerc, kako pa potem obujete balerinke ali pa salonarje?
Drugače jih nosim, jih perem v stroju, itak jih imam pa največ 2x saj je potem že preveč znucano za moj okus.

clock-img

20.09.2008, 22:07

clock-img

amaya

pencil-img

4434

JAZ SI VEDNO NABAVIM TE OD Calezedonie in res držijo fullllll. Imam še ene 5 let stare user posted image Pa so sobre za pod hlače....malo so znucane, lukenj pa ni. Ali pa jih imam za smučanje....če je topel dan

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem