writing-img

RE: Vaše najbolj čudne otroške želje

clock-img

23.09.2008, 08:52

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

A, dej no, ti pejduser posted image ! Na katero OŠ pa, če ni skrivnost?

Lp

clock-img

23.09.2008, 08:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Za tiste, ki pa bi rade lulale stoje, že kar nekaj časa prodajajo nastavek za žensko stoječe lulanje. user posted image

http://p-standingup.com/index.php?currency=EUR

user posted image

clock-img

23.09.2008, 10:27

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

1. da bi imela očala
2. da bi imela veliko živali - imela sem "samo" psa in mačka
3. da ne bi bla najmlajša v družini
4. da bi delala na radiju (to se mi je uresničilo pri 14 letih)
...

IZVIRNO SPOROČILO: facka
3. steznik za hrbtenicouser posted image

Joj bodi vesela da se ti ta želja ni uresničila. mene je spremljal 10 let in je kr trpljenje..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

23.09.2008, 20:19

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Da bi zivela v gozdu tako kot Grizli Adams in obvladala prezivetje v divjini. Ali pa bila kaksna divja punca kot Ronja. 
Pa si zeljo pocasi izpolnjujem, ampak sem se sprijaznila, da prava gozdovnica ne bom nikoli....

clock-img

23.09.2008, 20:50

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Najbolj sem si želela imet mamo,ki mi je pri 4. letih umrla;da bi mi lase česala,kitice pletlauser posted image
barbike,ki so jo imela vse sošolke,je nisem dobila

sestre,je nimam,le brata

konja,ga nisem dobila

postati veterinarka,nisem postala,živim pa na kmetih,blizu veterinarske strokeuser posted image

Vse moje neuresničene želje sem si uresničila z mojimi tremi otročkiuser posted image

Hčerkici češem lase,delam kitke,ima sestrico,ki sem jo jaz želela.
Barbike,dojenčki,legokocke,vse igrače,ki sem jih želela,imamo sedaj cel kupuser posted image

In najpomembnejša stvar-družina smo,ati,mami,otroci.Tega nisem v otroštvu imela in to mi je vedno manjkalo.Nismo bili povezani,selili so me,nered,ehuser posted image

Se opravičujem,da smetim,najsrečnejša sem,da smo družina in da lahko dam otročkom to,kar sama nisem imela.

Zelo ganljivo. user posted image

Valči, user posted image

clock-img

23.09.2008, 20:59

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Najbolj sem si želela imet mamo,ki mi je pri 4. letih umrla;da bi mi lase česala,kitice pletlauser posted image
barbike,ki so jo imela vse sošolke,je nisem dobila

sestre,je nimam,le brata

konja,ga nisem dobila

postati veterinarka,nisem postala,živim pa na kmetih,blizu veterinarske strokeuser posted image

Vse moje neuresničene želje sem si uresničila z mojimi tremi otročkiuser posted image

Hčerkici češem lase,delam kitke,ima sestrico,ki sem jo jaz želela.
Barbike,dojenčki,legokocke,vse igrače,ki sem jih želela,imamo sedaj cel kupuser posted image

In najpomembnejša stvar-družina smo,ati,mami,otroci.Tega nisem v otroštvu imela in to mi je vedno manjkalo.Nismo bili povezani,selili so me,nered,ehuser posted image

Se opravičujem,da smetim,najsrečnejša sem,da smo družina in da lahko dam otročkom to,kar sama nisem imela.

joj, kako sem se raznežila, res...user posted image

ful sem vesela zate user posted image

Enako. En velik srečen user posted image . user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

23.09.2008, 21:26

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak
A, dej no, ti pejduser posted image ! Na katero OŠ pa, če ni skrivnost?

OŠ Riharda Jakopiča.

clock-img

23.09.2008, 21:38

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Moj mož si je pa želel biti nesmrten kakor Highlander in imeti mošnjiček (za denar) brez dna. user posted image

clock-img

24.09.2008, 00:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Da bi bila detektivkauser posted image  in da bi mi bilo ime Milenauser posted image .

clock-img

24.09.2008, 09:01

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Kerensa_pa ne me basat, jaz tudi. Matr, če sva pa še v istem času hodile, bi bilo pa to za zapit. Čaki mal, a si rekla, da si hodila na levo ali na desno? Se pravi, si lahko bila v Zg. Šiški, lahko pa v Sp. Šiški. Jaz sem živela v Sp. čisto blizu šole - Na Jami.

Lp

clock-img

24.09.2008, 14:13

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Na jami je samo ena OŠ in to je OŠ Riharda Jakopiča... in jaz sem bila tam... če si bila ti doma v stolpnicah, potem si pa res do šole hodila z desne strani, kakor jaz user posted image .

clock-img

24.09.2008, 15:04

clock-img

tina a

pencil-img

626

Jaz pa sem si želela, da bi me odpeljali vesoljci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ni bilo nič od tega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem