cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Menstruacija med nosečnostjo

clock-img

21.04.2009, 16:03

clock-img

anika87

pencil-img

767

Saj tut če boš že kak mesec noseča, pa še ne veš... ti bo pa vsaj hitreje minilo user posted image
Pa tudi slabosti oz. slabega počutja nimaš - a ne.
No vsekakor nam sporoči rezultat.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

21.04.2009, 21:51

clock-img

Anonimen

Ja, jaz mam tud znanko, ki je imela kao normalne menstruacije med nosečnostjo. Sam sm vprašala ginekologa, če je to sploh mogoče - pa me je vprašal, kaj je menstruacija - kaj se takrat dogaja s telesom in maternico - torej ni možno . lahko so krvavitve, vendar le-te niso brez razloga. Ja, ženske pa zanosijo tudi med jemanjem KT, vendar pa nobena ne prizna, da je kdaj kako pozabila vzet.

sicer pa znaki ki spremljajo menstruacijo, so ponavadi enaki kot v nosečnosti - a si morda opazila, da je m bolj šibka ?

clock-img

21.04.2009, 22:56

clock-img

Anonimen

No in kakšne znake ste poj imele, da ste sploh vedle, da ste noseče??razen tega, da vam pašejo kisle stvari in da vam trebušček raste...marsikatera, ki ji teža niha, pa še to ni nič čudno...no uglavnem jutri grem narest test pa sporočim kakšen je rezultatuser posted image

clock-img

29.04.2009, 07:13

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Jaz sem prejšnji teden ugotovila, da sem noseča, ko sem po 7 dnevni zamudi user posted image  naredila test. Ampak kaj se mi zdaj dogaja, mislim, da že čutim dojenčkauser posted image . Prvi pregled imam šele 19. maja. Brala sem, da otroka začutiš tam nekje pri 16 tednih, se pravi, da sem potem zamudila nuhalno, me je kar malo strah. No prvega user posted image  imam zdravega. Star ej 17 mesecev. Bomo videli kako bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem