writing-img

Bi se odpovedale?

clock-img

23.09.2008, 11:54

clock-img

Anonimen

Zanima me, v kakšnih primerih bi se odpovedale nujnemu deležu? Bi se odpovedale v primeru, če bi bila vaša mama zelo ampak res zelo grda skupno z njenim sinom do vas?

clock-img

23.09.2008, 12:02

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Ne v takem primeru se še zanalašč nebi odpovedala.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

23.09.2008, 12:04

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ravno v takem primeru bi jih j.........kakšna odpoved neki??!!! halo.... grdo ravnajo s tabo ti bi se pa še odpovedala.... ni šans...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

23.09.2008, 12:04

clock-img

karinka

pencil-img

257

Ja v takem primeru pa prav gotovo ne.

clock-img

23.09.2008, 12:19

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Ne nikoli, še posebej v takem primeru se ne bi odpovedala.

clock-img

23.09.2008, 12:24

clock-img

muška

pencil-img

3223

v takem primeru ni šans!

clock-img

23.09.2008, 12:29

clock-img

cicido

pencil-img

302

NIKOLI!!!!! Nujni delez ti pripada ne glede na to, kako s tabo ravnajo in kako se z njimi zastopis, zato vzemi VSE, kar ti pripada. Bo pa enkrat od tvojih otrok, ce noces imeti s tem opravka!

clock-img

23.09.2008, 12:32

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: cicido

NIKOLI!!!!! Nujni delez ti pripada ne glede na to, kako s tabo ravnajo in kako se z njimi zastopis, zato vzemi VSE, kar ti pripada. Bo pa enkrat od tvojih otrok, ce noces imeti s tem opravka!

se podpišem!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.09.2008, 12:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem se odpovedala.
Sam mi se zastopmo.
Če se nebi, se neb odpovedala, ni šans.
Nekdo te jebe, ti bi mu pa še vse pustila. Pha...

clock-img

23.09.2008, 12:57

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Zanima me, v kakšnih primerih bi se odpovedale nujnemu deležu? Bi se odpovedale v primeru, če bi bila vaša mama zelo ampak res zelo grda skupno z njenim sinom do vas?

sicer nisem neka materialistka....AMPAK v takšni situaciji, kot si ti, se NE BI odpovedala!

Zakaj le? Da bi se potem tvoja mama naslajala nad tem, kako te je spet našajbala

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

23.09.2008, 13:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2008, 14:04

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Odpovedala bi se, če bi sama imela dovolj, moja brat in sestra pa ne.

Ali pa če se mi ne bi dalo preganjat za tisti nujni delež in gledat ljudi, ki jih nočem več v svojem življenju (ampak pri nas to ne pride v poštev, imam rada svojega brata in sestro). Torej če bi presodila, da mi bo postopek vzel več živcev, kot je se skupaj vredno v denarju - res je težko psihične težave ovrednotit materialno, ampak včasih se da nekak predivdevat, koliko te bo nekaj stalo na enem področju...

clock-img

23.09.2008, 14:06

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ma kaka odpoved,nalašč se ne bi nič odpovedala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

23.09.2008, 14:09

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Vzemi kar je tvoje, saj te nič ne stane!

clock-img

23.09.2008, 14:14

clock-img

sakuL

pencil-img

911

ni šans!user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

23.09.2008, 14:22

clock-img

Anonimen

Ne.

clock-img

23.09.2008, 14:47

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

No, pa bom "priklopila" na to temo še jaz svoje hipotetično vprašanje. Situacija: moj biološki oče se je po mojem rojstvu ločil od moje mame. Zame je plačeval minimalno preživnino, stikov nisva imela, ker ni imel interesa - je hitro za mano dobil še enega otroka, s polbratom sva cca. eno leto narazen.

Ni si ustvaril kakšnega velikega premoženja - pač stanovanje, dober avto, mogoče kakšni prihranki, ne vem. Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.

clock-img

23.09.2008, 15:06

clock-img

Anonimen

Ne bi se odpovedala, niti slučajno... kar ti pripada, vzemi.
Sploh pa če tako ravnajo.

clock-img

23.09.2008, 15:21

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

ne, špelin@, v tvojem primeru jaz ne bi hotela oz. želela dedovati.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

23.09.2008, 15:23

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
... bi se odpovedale nujnemu deležu? .....

Praviloma se ne bi.
Ali misliš, da lahko kupiš mamino naklonjenost? Po tej logiki se odpovej še delu tvoje sedanje lastnine v mamino korist. Oboje je tvoje in obojemu se lahko odpoveš.

To pravico do nujnega deleža, ti zagotavlja država, ne mama.

V bistvu bi se morda odpovedal nujnemu deležu če bi bili v odličnih odnosih, ne pa v slabih. Zaradi slabih odnosov pa prav gotovo ne. Saj so že itak slabi.

clock-img

23.09.2008, 15:26

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.

Ne deduješ zato ker koga poznaš ali ne, temveč deduješ zato ker ti pripada.

Kaj ti ne bi dedovala po neki prababici, ki je nikoli nisi poznala, ker je umrla še pred tvojim rojstvom?

clock-img

23.09.2008, 15:28

clock-img

Anonimen

No, pa bom "priklopila" na to temo še jaz svoje hipotetično vprašanje. Situacija: moj biološki oče se je po mojem rojstvu ločil od moje mame. Zame je plačeval minimalno preživnino, stikov nisva imela, ker ni imel interesa - je hitro za mano dobil še enega otroka, s polbratom sva cca. eno leto narazen.

Ni si ustvaril kakšnega velikega premoženja - pač stanovanje, dober avto, mogoče kakšni prihranki, ne vem. Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.

Ja, saj je bil tvoj oče. Pa še minimalca je plačeval. Zakaj nebi dedovala po njem? Zarad ponosa? Zarad brata?

clock-img

23.09.2008, 15:33

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ja, saj je bil tvoj oče. Je še živ, samo hipotetično sprašujem, ker sem ravno naletela na tole temo in sem ugotovila, da ne vem, kaj bi storila v takem primeru... Pa še minimalca je plačeval. Hja, pa še za to smo se v mojih najstniških letih vlačili po sodišču... Zakaj nebi dedovala po njem? Zarad ponosa? Ne. Zarad brata? Mogoče ja...

clock-img

23.09.2008, 15:34

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.

Ne deduješ zato ker koga poznaš ali ne, temveč deduješ zato ker ti pripada.

Kaj ti ne bi dedovala po neki prababici, ki je nikoli nisi poznala, ker je umrla še pred tvojim rojstvom?

Imaš prav. Saj ko takole pogledam, zveni logično.

clock-img

23.09.2008, 15:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ja, saj je bil tvoj oče. Je še živ, samo hipotetično sprašujem, ker sem ravno naletela na tole temo in sem ugotovila, da ne vem, kaj bi storila v takem primeru... Pa še minimalca je plačeval. Hja, pa še za to smo se v mojih najstniških letih vlačili po sodišču... Zakaj nebi dedovala po njem? Zarad ponosa? Ne. Zarad brata? Mogoče ja...

A je brat več vreden kot ti? Zakaj bi bil?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem