IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Se pa jima ful nasmejimo, ker se imata radi in sta tok veseli drug druge! Zjutraj ju dam skupaj v eno posteljico, jaz pa pripravljam zajtrk in se tok ena drugi smejita in govorita, ker se celo noč nista videli!
Iiii, lepo

No, jaz pa kar Manco zjutraj ko vstaneva k sebi vzamem in se pol še mal crtava in skrivava pod kovtrom. Bo dobla sestrico, pa si bosta lahko nagajale.
ste pa tok napisale, da se bom potrudila vse pokomentirat.
Hokejistka, čestitke za izpit

Saj kupiš tudi probiotičen sadni jogurt, Manca ga z veseljem je. Z navadnim sploh nisem probala, ker že men ni ravno najboljš. Pol pa tud M ne dam
Pa le naj se kaj premakne v RA
Andreja, čestitke za 1. korake. Mi jih še nestrpno čakamo. Ob opori hodi že dober mesec, sam je tak ziheraš, dokler ni v nekaj 100%, tega ne naredi. Pol pa kar naenkrat obvlada v nulo, brez poskusov. Zdej ima novo foro in mi pleza s tavelike postelje. Se lepo naštima v rikverc in se počasi z nogicami spušča na tla. Uspešno.
Rd, bomo kar doma praznovali v večih rundah. Sicer ne mislimo delat halo, ravnotoliko da se ve, da ima 1 leto. Drugo lepto, bo pa cel žur, ko bo nova hiška in velik placa.
Mat3ja22, sam da si cela, kriv je pa res tisti ki gre v rikverc, sam ti kakšni tok priletijo na parkirišče, da ga tudi vidit nimaš časa.
Vrtnica, vidiš mene pa včeraj zvečer ni bilo na RR, sem likala namesto tebe

Spet sem fraj za 14 dni
Čestitke za zobke