Dobro jutro!
hokejistka, sem te vceraj pozabila vprasat, ce je P povedal zakaj pa pride do bakterij v urinu?
ayo Ko sva prvič oddali urin in je bil slab, je rekla, da je vrjetno prišlo do okuženosti vzorca. Beri: nisem je dovolj umila, predolgo je imela vrečko gor ipd.
Zato sem šla čez en teden v ZD in mi je sestra namontirala. En dan prej zvečer je nisem namazala s kremo, prav tako ne zjutraj. Umila sem jo z milom, pa z vodo. V ZD pa jo je še sestra umila s fiziološko in ona vrečko gor zmontirala. Takoj ko se je polulala (15 min) sem nesla vrečko v laboratorij. Pa je bil urin vseeno zelo slab.
Zanimivo je to, da ni imela drugih znakov- vročina, temnejši urin. Če pa sedaj pomislim, se mi zdi, da so pleničke zjutraj malio smrdele.
Sem pa vesela, da so to odkrili- eni P sploh ne dajejo pregledovat urina.
Pa veliko sreče tvojemu

na tekmi! Pa ne se sekirat zaradi zgodnjega vstajanja

.
Fig ji jaz še nisem dala. Pa ne vem zakaj- dobro da si me spomnila. Kakija prav tako ne- meni je namreč ogaben- ampak bomo tudi to poskusili. Meni se ne zdi nič narobe s tema dvema sadežoma.
botrca kako so pa ugotovili ta refluks na ledvičkah. Upam, da se vam poštima, da ne bo treba na operacijo.
oro se strinjam, da včasih prav paše malo se odklopit od doma, moža, otroka.
Zdajle pa moj možek Julijo nahrani, potem gremo pa v hrib
Lepo se imejte!