writing-img

RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?

clock-img

01.10.2008, 23:30

clock-img

Anonimen

Kadrovski cunami je logična poteza, samo ne v operativi. Pri nas so zamenjali kompleten operativni (beri strokovni) kader in namesto njih nastavili nesposobne in neizkušene ljudi, ki so šli delat drmr in zdrmali vse.

Ti si na Mbt, ne?
Ja, super firma ste bili.
Zdaj je pa kr neki, milo receno.

clock-img

01.10.2008, 23:32

clock-img

Anonimen

Virant in njegova javna uprava, evo, to pa vsa čast

Da, svaka mu cast, kaj in kako je izpeljal. Take rabimo.

clock-img

01.10.2008, 23:37

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Sem malo prej pri poročilih poslušala, da je računsko sodišče odkrilo, da so pozabili knjižiti neke bajne denarce za denacionalizacijske upravičence in ima tako Slo velik denarni primankljaj in ne plusa, s katerim se je vlada hvalila.

Pa tik pred zdajci so dali ven 56 razpisov za del. mesta na ministrstvih ... a se niso kao zavzemali za zmanjšanje uslužbencev v JUuser posted image

Ah, politika, politikauser posted image

clock-img

01.10.2008, 23:40

clock-img

Anonimen

da so pozabili knjižiti

To so samo podrobnosti user posted image user posted image . Kdo bi mislil nanje ob velikih in pomembnih poslih.

clock-img

02.10.2008, 03:52

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no upam.... čeprav, če se ne motim, so ta rok iz maja prestavili na september user posted image

-------------------------------
Če se ne motim user posted image , je bilo že v štartu rečeno, da jih dobimo nekje v septembru, skratka jaz sem že dobila obvestilo. Verjetno boš ti tudi vsak hip.

ROŽICA

clock-img

02.10.2008, 16:05

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ja, super firma ste bili.

Super firma smo še zmeraj, samo napačni ljudje nas vodijo. Pa zapečatila nas je privoščljivost...češ, sami presranci, ki nič ne delajo in fajn plače vlečejo. V resnici smo pa prekleto trdo delali tam okoli y2k ko je bil bum mobilne telefonije, točno takrat ko je Dremelj dremal na Simobilu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem