Živijo!
Šele zdaj sem prižgala tole škatlo... me je odvisnost že pošteno zdelovala, ha ha.
No, danes dopoldne se jim je v ta najvišjih sferah pa nekaj pobrkalo... res smo imele plavanje, a na difu imajo v ta namen bazen... pa pravijo da tam zgoraj vse vedo - kako so potem to zgrešili??? Kljub temu nam je nekaterim uspelo priplavati do bazena, odplavati svoje na tečaju, se prebiti do gradu, popit topel kakav in malo poklepetat in še odplavat domov. S tečaja sva z Jurčkom šibala v šolo pa starejšega, nato smo šli skupaj v Lidl po sirovke, ker je bil lačen, nato v Pikapolonico po tisti poganjavček za Jureta za polletnico, nato pa nazaj v Lj. na trening plezanja. Z Jurčkom sva šla potem še v Mercator se previt in nahranit, pa mimogrede še starejšemu hlače kupila, pa po špecerijo, potem pa domov, naredila Posadkino torto, da smo malo proslavili, pripravila večerjo za vse, pa darilo smo sestavili in sprobali, pa malo fotografiranja in snemanja, pa kopanje in ostale večerne aktivnosti in od 9h je končno mir - da ne bo pomote, to sem napisala jaz, Jabka, kot bi rekli v moji rodni vasi in ne Posadka, ha ha. Malo heca mora bit, pravijo...
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Tevž in Jure, vse najboljše!!!
Hvala, hvala! Se zahvaljujeva vsem za čestitke in hkrati čestitava Tevžu.
Jabolko, kako luštni smajliji, le od kje jih pobiraš?
Ja frau Šerlok, to boš pa že morala sama ugotoviti, ha ha!
Ponve - jaz sem kakšnih 5 let nazaj kupila 2 Tefalovi s steklenima pokrovoma v Metroju v Grazu, ker sem takrat le tam dobila take za indukcijsko ploščo po zmerni ceni in sta še vedno zelo fajn - sta taki težki, debelo dno, lani pa sem še dve nabavila v Ikei in sta tudi super - s takim višjim obodom, malo ličita na vok.
Počitnice - bomo kar od doma delali izlete po bližnji in daljni okolici, pa malo na Štajersko, pa bo.
Vrtec - imam s starejšima zelo dobre izkušnje, oba sta šla z enim letom, sedaj pa ne vem - ma, me kar v slabo voljo spravi, ko pomislim - je bolj malo šans, da bomo kaj dobili, tako da bom morala najbrž iskat privat varstvo
Svetovna kriza - mi pride Krleža na misel... saj veste - 'nikad nam ni tak bilo, da nam nebi nekak bilo i nikad nam tak ne bo, da nam nekak ne bo' - nekako tako. In čez leta bodo to lepi stari časi...
Bom počasi nehala, je treba moči nabrat za jutri - če bo lepo, bo kakšen izletek, pa malo je treba

,

,

,

....
Lahko noč pa lepe sanje

.