IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
No tud jaz imam zdaj Hoferjev kombinezon---po zaslugi Jo@n----HVALA TI!!
Maš, pa nimaš

. Da vidimo, če bo kako srečanje padlo, da ti ga pripeljem. Verjetno itak ni panike, dokler ne bo minus zunaj

.
Jabček, velkom bek! Vidim, da je možek narobe razumel, namesto da bi bil v službi in ti prepustil komp in daljinca, te je odrezal od sveta. Dedci

, nas je pa tako skrbelo zate

. Glede diete, gre za 90 dnevno ločevalno, dnevi so razdeljeni v 4 skupine, en dan ješ beljakovine+zelenjavo, drugega škrob, tretjega ogljikove hidrate, četrti pa je vitaminski. Več tukaj:
http://mojplanet.si/forum/ Danes naj bi bil beljakovinski dan, poleg kupa sadja dopoldne, sem skuhala kar segedin, pa parkrat sem šla malo mimo čokolade...
Srečka

za super varuško in njeno princesko. Pa za Iziko, ki tako potrpežljivo prenaša mamino odsotnost.
Misa, a Mihec pa kar na noge

. Saj je že v CP kazal talent. Madona, naš slov movšn varjanta pa sam na hrbtu šarmira, še s kravic se mu ne da obračat. No, danes mu je celo uspelo, pa je zraven še glavo butnil v rob od tv omarice. A je bil jooook.
Krista, a Nadja pa kar iz lupinice in ležalnika? Pa madona babnce, s čim ve futrate vaše aprilčke a jim vse red bul dajete

da so tako hiper...
Speli, super za zobek in krtačko, spalno vrečo in tvojo kilažo

. Kakšno krtačko pa si kupila Martini?
Mojstri in nežnejši spol: tudi pri nas je tako, da trije vogali stojijo, saj veste kje... Pa so potem kakšni mojstri kar malo zbegani

. Da ne govorim o tem, kako mi je enkrat en mojster dopovedoval, kakšne klešče bi potreboval in kje lahko pogleda, če jih imamo, jaz pa nazaj, aja a rorzange rabte

.
Tako, pokomentirala sem, kar je ementaler namenil. Ne vem, kaj sem še hotela...
Saj ne vem, a je možno da so J ponoči komarji tako opikali, ima revček po glavi (čelo in lasišče) ene 6 bunkic kot od komarja. Bom videla, al bo minilo, al se bo kam drugam razvilo

. OK, saj kakšnega vidim, da ga je zazeblo in prineslo noter, ampak naju z MM pa niso opikali

, po navadi je bilo kontra?
Grem kar pod vroč tuš, me nekaj v gležnju/kolenu trga, pa se moram malo pregret, drugače bo pa MM zmasiral...
Hja, pa grejp vabi

.
Nočko!!