IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka
Trnuljčica... ja, bila sem pri foniatru zaradi glasilk. Saj vse skupaj je en začaran krog. Zaradi refluksa sta se mi rpav eni opni zarasli in imam v grlu... kot bi imela 4 glasilke... skoraj. Tam se potem še bolj zadržuje sluz in glasilki se težko čisto zapirata, zato tudi bolj uhaja zrak. Ker se mi sluz zadržuje, me tako muči kašelj, ki je zelo naporen za glasilke, pa odkašljevanje in hrkanje... Posledično sta glasilki ves čas bolj na udaru in polipek, ki se mi je naredil, se je že sam malce zmanjšal... tako pri visokih tonih ni težav. Najbolj naporen je govor. Ker poznamo glavni vir, bomo slej ko prej zdravili... pa se morda potem film odvrti tudi v kontra smer :-))) Sem se res bala, da mi bodo rekli samo še: tiho bit!
No, potem nisem dosti falila...

Ampak zadnji stavek me je pa nasmejal. Sori...

Ker sem te ravno hotela vprašati, če je tako hudo, da bi ti prepovedali, ne govorjenje, ampak petje za nekaj časa... Pa hvala bogu ne eno ne drugo
Aprilska sem vesela da je boljše.
V Lj sem se cjazila več kot uro in pol, nazaj pa 2,5 uri- 2 nesreči pa vsi zastoji zaradi del...

Sem čisto fertik. Mali je bil pa priden kot bubica. Na poti in v Lj. Skupno je danes čez dan spal 3,5 ur

. Ja, a vnaša notri za prve 4 mesece?

Če ne bi bil vmes stalno nasmejan in skoraj hiperaktiven bi mislila, da je kaj narobe... Moji so bili nad Smejkotom Živkotom Ritonjo (drsanje po tleh sede po riti po celi dnevni sobi) čisto navdušeni.
V Lj pa sem nepričakovano opravila vse... So me kar pohopsali in naredili še pregled namesto naslednji teden, kot sem imela datum. Očitno sem se jim smilila zaradi

. Meni so take stvari tako bed, ker imam tako grozen filing ob tem... Moj mi velikokrat pove, da je zmano nekaj narobe, da zaradi pacienta lahko pokličem čisto vse znance, kolege, dr zase pa nobenega. Ampak meni je to res

.