Dobro jutro!
Najprej me veseli, da ste se punce zacele javljati in zgleda, da nas bo v sredo kar nekaj. Jaz upam samo se na vreme, ker se je res fino sprehajati ob Savinji, ce sije soncek.
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica
Aja, še eno vprašanje. Baje bi naj otroci po 6 mesecih naj ne potrebovali več nočnih obrokov. Tako sem brala. Vendar mi se še vedno vsaj 2x na noč zbudimo in edino flaška je tista, ki jo uspava. Kako naj prenehamo? Že par noči sem ji začela delati bolj razredčene doze AM. Npr. če dam 120ml vode, dam samo 2 merice. A je to ok? Če imam katera nasvet bom zelo hvaležna.
Nočko.
otroci ne potrebujejo vec nocnih obrokov ampak bolj gosti obrok, da se nasiti in se cez noc ne zbuja. Otrok se mora nauciti, da je noc za spanje ne za hranjenje. Tako, da nikar ne redci AM ampak v mleko raje dodaj kaksno kasico, da bo pikica sita in bo spala posledicno temu bosta spala tudi vidva z

.
Fotoaparat: seveda ga bom prinesla zraven, clovek ne vidi velikokrat toliko mamic na kupu.
Zolika:

za spanje.
Pri nas je pa bila danes dolga noc. Anze je imel skos poln nosek tako, da smo ga komaj uspavali

nato pa se je koncalo tako, da je spal z menoj v postelji, da sem mu naslonila njegovo glavo k mojemu srcku in se je koncno malo umiril. Nosek sem mu pa tako cistila skoraj na 2 uri, da smo lahko vsaj kaj spali. Videla sem tudi na dlesnih ze nekaj svetljega tako, da po vsej verjetnosti pricakujemo se zobke.....mislim, da se bodo za nas zaceli pestri dnevi.
Just: imam vprasanje ali ze lahko Materino dusico otroku namazem po nogicah ali ne? Pravijo, da otrok potem lazje spi kadar je prehlajen...