Dober dan,
Mi smo že iz sprehoda, otroci spijo, jaz pa delam tiste polžke....gremo popoldne k mojim in bomo mal praznoval moj in mamin rojstni dan (jaz. 8. ona 10.:-)))
Noč je bila danes pri nas super, oba pridno spala. Nadjo sem dojila samo enkrat to noč, posledično ( . ) ( . ), sem komi čakala da se zjutraj zbudi in je potegnila še do 9.30. dons je en tak sončke, al pa se ji fajn zdi, ko je veliki bratec doma...Kristjan je pa tud enkrat se sam zbudu, pa zjutraj ob 7h auf...je pa tud pridn...beri.....ni trme, pa sam neeeee....:-)
Majček in Katka....pozdravte svoje škratke in ne se preveč sekirat...jaz sem se tud ko je Nadja dobila AB, ampak se zgodi - in to zgleda vsaki....pa tud ni to hudo...Je pa čist normalno da se sprašuješ, ampak na ene stvari ne moreš....tako se tudi mi učimo.
Nočno zbujanje....ja ni čudno, ko se je pa tko lepo stisnit k mamici, ko se ponoči zbudiš, in je čista tišina...tud me s k svojim

....saj se bodo navadli, da je noč za spat...no pri nas tud ta večji še pride iskat, da grem z njim nazaj v pojstlo...pa tud ve, da bom potem odšla, ampak tolko da zaspi...
Celje...skoz mam neki v glavi da imam ta dan....lahk se motim...sicer pa itak da pridem...
Ait, vse najboljše....
Katka, jaz bi na tvojem mestu šla, saj jima bo zrak samo dobro naredu. Zunaj se noski bojš pucajo kot notri...