cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009 - 2.del...

clock-img

23.10.2008, 18:27

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

cao..

no midva sva nazaj...sva spet dobila nove kremce in napotnico za arelgologa....upam da vsaj pogruntajo kaj je sumiva pa jajčni beljak....

clock-img

23.10.2008, 18:36

clock-img

cati

pencil-img

823

Zdravo user posted image

Naj vas samo pozdravim sedaj pa grem brat za nazaj.
Ste mi zopet naredile delauser posted image

clock-img

23.10.2008, 18:36

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Alter_ego - DOBRODOŠLA!

Vseeno pa te moram malo "okregat" - PROSIM ne dopolnjuj sama seznama, ker je potem vse mal zmučkano. Če ga pa že dopolnjuješ, ga daj popolno (na koncu imamo seštevek nosečk, naših user posted image  po spolih,...)... Rada imam stvari urejene, zato te prosim, če naslednjič poveš samo podatke in bom vnesla tekom dneva na seznam. user posted image

Upam, da ne bo kakih zamer, ker sem napisala svoje mnenje...  user posted image  user posted image  Sam taka sem - povem direkt!!! Ne maram ovinkarjenja... user posted image

Veselo čvekanje ti želim...

clock-img

23.10.2008, 18:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.10.2008, 18:52

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Zdej pa morm it, ker nekej močno smrdi smrdi smrdiuser posted image

A res???? Kaj pa????  user posted image  user posted image

clock-img

23.10.2008, 18:57

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

kuku,

tanci fajn zrihtajta z erikom!

glede dojenja- - si zelim dojiti in upam, da bo vse ok. Najbolj me je strah, da ne bi sestre bile preveč frehične, če slučajn o ne bo slo....sem hitro user posted image

akvalina: pozdravček tvojemu Žanu, me je tako nasmejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 19:08

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

akvalina tud z moje strani en lep pozdrav žanu......lepo da nas ima za tečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša kje pa je toysuser posted image ........drgač jest samo zibko že imam samo vsee ostalo manjka
tanci......se mi erik prov smili s temi flekci.......držim pestke da je  vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image  jutri ima pa rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da bomo me tud kej tortice dobile(samo za pogledat)user posted image user posted image user posted image user posted image

naš user posted image  je pa danes neverjetno miren.......sem mirovala in kislo jedla,pa se neče in neče premaknituser posted image user posted image user posted image  mam pa danes tok čuden izcedek-kr sluz......jak in fujuser posted image  upam da ni kej narobeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 19:11

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

majchy men se vceraj ni popoldne in se zvecer kar nic....pa je mozek pol malo trebuh 'potresal'user posted image  pa iz enega boka na drugega sem se obracala...pa se je zbudil!user posted image  bogo dete, ze zdaj ga gnjavimo....
ce je bela sluz, mislim, da nic ni narobe

clock-img

23.10.2008, 19:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša kje pa je toysuser posted image

v avstriji toysRUS

clock-img

23.10.2008, 19:16

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša kje pa je toysuser posted image

v avstriji toysRUS

uf.......malo mi je dalečuser posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 19:17

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majchy men se vceraj ni popoldne in se zvecer kar nic....pa je mozek pol malo trebuh 'potresal'user posted image  pa iz enega boka na drugega sem se obracala...pa se je zbudil!user posted image  bogo dete, ze zdaj ga gnjavimo....
ce je bela sluz, mislim, da nic ni narobe

rumeno-zelenauser posted image user posted image user posted image  mal me nej žokne pa ga neham gnjavituser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 19:17

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

akvalina tudi jaz tečka pomaham tvojemu žanuuser posted image user posted image user posted image ...

majchy-mora user posted image  tudi malo počivat...mogoče je pa danes malo bolj len in zmatran...saj bo hitro začel brcat...

erik je pa tko no s temi fleki u bistvu ga moti in ga srbi in se spraska do krvi...upam da bo tale krema bolj pomagala pa na dieti je z jajci do testiranja...reklaje da testenine lahko jajčne samo jajca celga in beljaka ne
ž

clock-img

23.10.2008, 19:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.10.2008, 19:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.10.2008, 19:31

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A res???? Kaj pa????

Majklov drekec pekecuser posted image

Ccccc...

clock-img

23.10.2008, 19:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.10.2008, 19:36

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Dober večer! Kako smo?

Jst sem popoldne preživela mal na luftu in pijački, zdej pa lenarim pred TV. Moj je šel delat...

majchy, naša bejba je tudi danes bolj lena...Jo mal požokam, mi mal vrne in spi dalje...Bogi otrok, le kaj si misli? Mama smotana, pusti me spat...Zdej me žokaš da naj se zbudim, februarja boš pa prosila, da naj čimveč ponoči spim...user posted image user posted image user posted image

akvalina, pozdrav za tvojega sineka še od ene tečke...user posted image

tanci, držim pesti, da bo Erik čimprej rešen s temi flekci! user posted image user posted image user posted image

dojenje...jst pravim tko, če bo mleko, bom dojila, drugače bo pa flaša pela. Sej jih je dosti na flaši zraslo gor. Pa tudi mi ni, da bi dojila nevem kolk časa...tam ene pol leta največ, pol pa dosti.

clock-img

23.10.2008, 19:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kolumbo hvala za linkuser posted image user posted image user posted image

ja upam da je samo len user posted image .......jaz takoj zaženem panikouser posted image

clock-img

23.10.2008, 19:49

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no jaz vas zapuščam.........grem pod tuš in mal še tv pogledatuser posted image
tanci......jutri lepo praznujteuser posted image user posted image

se tipkamo jutri

clock-img

23.10.2008, 20:00

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

no jaz vas zapuščam.........grem pod tuš in mal še tv pogledatuser posted image
tanci......jutri lepo praznujteuser posted image user posted image

se tipkamo jutri

no uzivaj pa hvala...bomo se malo pocartali pa najbrž bojo moji pršli...ta pravo praznovanje pa bo v nedeljo...takrat pa vam prpopam kako slikouser posted image ....joj moj sine je že ENO leto star sej ne morem verjet

clock-img

23.10.2008, 20:17

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

user posted image

PUNCE ERIK VAM ŽE DANES POŠILJA TORTICO DA SE BOSTE JUTRI SLADKALE....

clock-img

23.10.2008, 20:43

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

mmmm Erik hvala sam veš me ne smemo tok veliko sladkegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bom še možeku mal dala pa Florjanuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 21:00

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

user posted image user posted image user posted image    ERIK - hvala za torto...   user posted image user posted image user posted image
Bom jutri to z veseljem pomazala, ker za danes je dovolj sladkarij user posted image

clock-img

23.10.2008, 21:01

clock-img

diamantina

pencil-img

1091

Rebeka, za ta trakec je link dala draga sunny enkrat, pa sem samo kliknila, zdaj pa ne vem, kje je ta povezava, jaz pa sama ne znam prit do tega - je nekje na ringaraji user posted image , mogoče bo še katera druga uporabnica vedela. user posted image

Katjuša, ni drag ne, malo me edino skrbi, da bodo kolesa šla hitro preč - pred hišo imamo zaenkrat namreč še makedam in vsaj do naslednje pomladi bo ziher tako user posted image  Sem malo brskala po netu za vozički, pa mi nikakor ni jasno, zakaj so take razlike v cenah, če pa so vsi vozički v svojem bistvu isti, le malo se razlikujejo po dizajnu, da bi bili pa funkcionalno kaj slabši/boljši pa nisem zasledila ... user posted image

Tanci, ti boš kriva, če bom zdaj šla na bencinsko po nekaj sladkega in bom spet kregana pri G zaradi kg - si mi take velike lušte zdaj naredila in če prav pomislim, še danes nič sladkega nisem dala vase user posted image  user posted image

clock-img

23.10.2008, 21:03

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Tanci, reči Eriku hvala za torto...To se bomo lepo redile...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem