IZVIRNO SPOROČILO: diamantina
Katjuša, ni drag ne, malo me edino skrbi, da bodo kolesa šla hitro preč - pred hišo imamo zaenkrat namreč še makedam in vsaj do naslednje pomladi bo ziher tako
Sem malo brskala po netu za vozički, pa mi nikakor ni jasno, zakaj so take razlike v cenah, če pa so vsi vozički v svojem bistvu isti, le malo se razlikujejo po dizajnu, da bi bili pa funkcionalno kaj slabši/boljši pa nisem zasledila ...
nič ne skrbi ne bodo kolesa odpadla

mi mamo tud makedam pa še tle mam polno gozdnih poti kjer se je poleti prav luštno sprehajat in se prav nič ne bojim da bi kako kolo odpadlo..... pa smo zdej za tadrugega kupli rabljen hauckov voziček podoben k je tvoj sam da je starejši....
cene se pa razlikujejo predvsem zaradi firme.... tako je moje mnenje in jst nebi nikol kupla peg peregota za ne vem 600€ pa mi sploh nebi nudil tega kar jst rabim.... eni pač dajo nekaj na znamko al pa jim je res tok božansko všeč

ne vem.... sam ne me zdej napadit tiste k kupujete dražje vozičke k to je sam moje mnenje vsaka ima svoje mnenje tako kot vsake oči imajo svojega malerja

tak da se opavičujem če katera misli da sem jo užalila ker to ni moj namen...
diamantina ti pa nisi v nič zavidljivem položaju.... joj si ne predstavljam z dvema tujkama bit in še dojenček bo ..... tvojmu pa mal povej da se je spremenil in da ti to ni všeč.... malo se pogovorta da vama bo obema lažje... mogoče on misli da si se ti spremenila.... res en resen pogovor lahko veliko reši.... mi2 imama vsake toliko kak pogovor da se mal pogovorima kaj en misli kaj drug in ti povem da to ful dobro deluje na najno razmerje

in se pol mal zorganizirama in enkrat delama po njegovih željah drugič po mojih.....
Ajvy a zaradi pumpice ti je brdavica počla? Auč sam to lahko rečem..... Jst sem tud z aventovimi izdelki ful zadovolna edin njihoove dude mi niso všeč tist so mi najboljše Nuk

.... ja se strinjam okol dojenja sam da so sončki siti in jst se bom potrudla z dojenjem sam ne bom pa šparala s flašo
petrap kdo bi razumel moške..... jst ko mi kej ne paše al pa kej noče pogledat kr kako solzico sputim in pol sam pride pa reče no poglejma zdej

sam ne povedat
Drgač sem pa podoben voziček kot je ta od diamantine in ga imajo v 2 različnih barvah vidla zadnič v dipotu in je fajni jst če ga nebi mela bi ga kr kupla pride neki manj k 140€ in potem posebej za 35€ prodajajo te prenosne torbe k so v istih barvnih kombinacijah...... men je blo vse skupaj ful všeč sam kot sme rekla sma mi2 že kupla..... pa sej 1 leto tako hitro mine pol s epa tak ne vozijo več naš kak je shodu tak je voziček stal.... zdej sem mu pa včeraj marelco skupi spravla k sem jo oprala in jo je blo treba nazaj skupi zmontirat pa sma se mal peljala pa sej mal se je paljal pol je hotu hodit..... ga pa že kr vidim da se bo hotu z dojenčkom vozit tak da to pa še ne vem kako bom speljala

ja tako bo najbolje in boste šli lahko vsi trije

lepo da si s emalo potolažla škoda je seme živcirat zaradi drugih k so pač v svojem delu nespretni in brezobrazni...
Brkn svež kruh, rogljički...... pazi mal sej vem kje si doma
Jst tud slabo spim pa kljub temu da lahko spim al na enem od bokov al pa ne trebuhu mi nikakor ne paše na hrbtu pa tak al tak nikol ne spim.... me pa ful čudi da tok komot spim na trebuhu
Glen ja ful se dogaja s takim dvoin pol letnikom

sam včasih sem že čist zmešana.... zna že ful svojo voljo in me jezi pa nič ne čuje... drugič je pa tak priden
naš

je pa ful miren, da sem včeraj možeku rekla da me mal skrbi ker ga res ful redko čutim pa je mal dal roko gor pa je reku sej skos brca pa se premika..... jst pa nisem nič čutla???? ful malo ga čutim pa sem zdej v 25 tednu k bi blo treba kao začet gibe štet

pa sej florjan je tud bil skos nežen in sam včasih me je res ornk kam udaru drgač pa tak čist nežno lepo

pa je še zdej tak se mi zdi da je kr precej miren....