jutro....danes sem pa tud jaz bolje spala, sem se sama zbudila ob 6:45 in se lepo počasi začela odpravljat za v službo..presenetljivo sem bila dobre volje, ker sem se že takoj spomnila, da ta teden pa samo 4x
včeraj je bil pri nas en naporen dan...smo sestavili sobico, pa potem imeli generalno čiščenje najinega štuka, ker od beljenja še nismo vse pospravili...smo bili res pridni...še tašča pa tast sta pomagala, ker drugače nama samima ne bi uspelo vse nardit...tko da super tast pa tašča...no ker smo bili tako pridni smo šli zvečer na vročo čokolado
..smo se imeli super...
zdaj pa da vas še malo pokomentiram....
vesnozaver - lep trebušček...
claud - ja midve imave že na začetku februarja...tko da bo treba res po novem letu počasi vse imeti pripravljeno...jaz bom probala nakupit že kar decembra več ali manj, ker imam januarja še izpit in se bo treba učit, pa še diplomo dokončat, kolkr mi ne bo zdaj uspelo...sem pa ugotovila, da bom mogla še kakšne hlačke, pa jopice kupit...bodijev se mi je zdaj kar nabralo, ker mi kar vsak kakega kupi...no pa še vse za higieno mi manka..te glavne, ta dražje stvari pa zdaj mamo...
...drobnarije pa imam nakupit še z unim dnarjem, ki ti ga da socialna...kdaj boš šla ti na CSD?...koliko prej?
majchy - bravo za učenje, tud to je treba...se mormo spodbujat
..joj midva sva se z mojim tud menla da bi bla doma, pa sva se pol potolažila s skrajšanim tednom
...izkoristita čas, ki ga imata za enkrat sam zase...mene more moj tud še v kino peljat...to je ena od njegovih nalog preden rodim
birdy - tudi midva ne bova za drugega otroka toliko kupovala kot sedaj...pa še morm reč, da so nama te večje stvari kupili najini starši...tako da nama ni hudega in midva lahko s prihranjenim denarjem uštimava stanovanje do konca
...glede branja knjig, pa če je meni zanimivo, me tud nč ne vstavi, da ne bi prebrala do konca...
sunny - no pri nama je tud tako,da jaz ful preberem, moj pa popolnoma nč, no edino kar je na internetu...kake forume o motorjih, pa mogoče kakih programih, igrcah..
ajvy -
za zajčka
maksi1 - jaz sem tud prebrala modrosti rojevanja...sedaj pa berem o dojenju...sam ne vem točno naslova, mislim pa da sem ga že napisala enkrat...mi je zanimiva...morm si pa tud jaz še tole omislit Hura očka bom!...
cita - mene pa ni strah poroda, imam pa občutek da me bo tik pred zdajci panika zagrabala, sam je pa tud res,da me ni strah, ker niti ne vem kako to poteka...ampak tako kot si rekla, še vse so rodile, pa bomo mogle tud me
tanci - super za uspeli rojstni dan
No vseh spet najbrž nism pokomentirala, pa še tlele me skoz neki motijo, pa mi dajejo delo...le kako si upajo, če mate pa trebuškarce prednost...
.. no mal delat zdaj, da bom hitro lahko spet z vami...