dober večer dekleta, kako ste kaj? Naj povem, da sem v ponedeljek dobila dvd od Pušenjaka, in se ga z dragim nemoreva nagledat
.No, 23.10. ko sem imela kontrolo, sem odšla domov kar poklapana
, saj sem ugotovila, da sem se do sedaj zredila "lepih"18kg, in kje je še konec!!!!!!!! Maja, ko smo šli na eno poroko, pa nisem vedela, da sem noseča, sem se vagala, in jih imela 55kg.Sedaj me je spet vagala, in jih imam 71kg!?!?
je pa res, da se mi veliko vode zadržuje, noge imam zvečer čisto napihnjene. Pa pazim, da ne jem preveč slano. V ponedeljek, sem pa šla naredit test, za sladkorno, pila sem tisto gnjusno sladko
vodo, in potem so me zbadali. Danes me je pa klicala ginekologinja, da so bili izvidi slabi, in imam povišan sladkor
. Torej ponovno v diabetični dispanzer, in ponovno testiranje, le da bo tokrat trajalo 3 ure, in ne le 1 uro, kot je zadnjič. Tko sem žalostna
, ker nebi rada, da kaj škodujem otročku, pa niti nevem ali se moram trenutno odpovedat sladekemu, sej ne da sem neki manijak na sladko, tu pa tam me prime volja, in si le kaj privoščim. Moja sestra je tudi imela v nosečnosti sladkorno, in so malemu ko s je rodil mogli dajat glukozo. A ve mogoče katera, kaj o tem? Naslednji pregled in uz. imam 3.12. Pa še danes sem se lotila potico pečt, pa je jest nebom mogla........