writing-img

RE: Februarčice 2009 - 2.del...

clock-img

29.09.2008, 21:36

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Cita...to pa so bile sanje...jst sem vedno sanjala da cartam svojeg otroka, in potem mi čigumi pade v njegove lase.....naj povem da redko žvečim....in da mi na kraj pameti ne pade od kje mi ta ideja....sem jih pa veliikokrat sanjala....
Tak da te čist razumemuser posted image

no temu sem se pa mogla nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:37

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajvy..........jest bi babnico na nos suniilauser posted image user posted image user posted image user posted image  velik si upauser posted image

mah sej sem že čist navajena, da se folk zabuli....kaj ma breiga...jst vem zakaj je tam....in to je vse kar je važno

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

29.09.2008, 21:39

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Cita...to pa so bile sanje...jst sem vedno sanjala da cartam svojeg otroka, in potem mi čigumi pade v njegove lase.....naj povem da redko žvečim....in da mi na kraj pameti ne pade od kje mi ta ideja....sem jih pa veliikokrat sanjala....

no temu sem se pa mogla nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jah, najbolj grozno od vsega pa je bilo ,da ni šel ven.....

Pol je bilo šele smeha, ko sem TArjo rodila....pa je sestra rekla, kolk las ma..sem prvo pomislila na to ,da nikoli ne smem žvečit v njeni bližiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:41

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

eni so res čudni..........meni osebno na misel ne pride da bi šla enga tujga človeka take stvari spraševat........vsak ima razlog in nobenga ne briga zakaj je ena slika oz.napis na drugmu človelu!!!!
moja sestra ima čez celo ramo tigrovo glavo........pa kaj......je tok nora na tigre da si ga je dala pač tetuverat!!ji pa velik folka reče da bo v poročni obleki zgledalo grdouser posted image
no jest vem da bi čist ven padla in bi vsakmu povedala tasvoje!!!!!!!
joj kok sem se razpisala.......se opravičujemuser posted image

clock-img

29.09.2008, 21:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Pol je bilo šele smeha, ko sem TArjo rodila....pa je sestra rekla, kolk las ma..sem prvo pomislila na to ,da nikoli ne smem žvečit v njeni bližiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  me prav zanima kaj piše v knjigi sanj da to pomeni!!po moje kej dobergauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:45

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

eni so res čudni..........meni osebno na misel ne pride da bi šla enga tujga človeka take stvari spraševat........vsak ima razlog in nobenga ne briga zakaj je ena slika oz.napis na drugmu človelu!!!!
moja sestra ima čez celo ramo tigrovo glavo........pa kaj......je tok nora na tigre da si ga je dala pač tetuverat!!ji pa velik folka reče da bo v poročni obleki zgledalo grdouser posted image
no jest vem da bi čist ven padla in bi vsakmu povedala tasvoje!!!!!!!
joj kok sem se razpisala.......se opravičujemuser posted image

čist si se razuser posted image la......revca....user posted image user posted image

Vsak po svoje jst pravim...samo ljudje nimajo mere, in mnogi ne vedo kaj pomeni osebni prostor.....

clock-img

29.09.2008, 21:46

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Za knjigo sanj ne vem...nisem nikoli pogledala......
Ampak bizarne sanje....ti samo povej , jst jih imam......kolkrat sem že klele v naselju ribe lovila ( pa sploh ne znam lovit, niti sem fan ribuser posted image user posted image )

clock-img

29.09.2008, 21:46

clock-img

glen

pencil-img

1870

Punce obljuba dela dolg zato:
sporočam da sem o.k.,le malo utrujena sem, ker preveč letam naokoli zadnjih par dni,non stop je neki za porihtat,pa banka,pa zdravnik,pa vrtec,pa,pa,pa,pa,pa,pa.........user posted image
Pol zvečer sem pa kot cunja.
Pa še nasvet:
kakšna se vam zdi ta previjalna?
E-trgovina > OPREMA > Previjalne mize

user posted image
stane 65 eu in zadostuje mojim potrebam, ker želim, da je čim lažja, da jo bom lahko šaltala iz dnevne v sobo in v kopalnico.

clock-img

29.09.2008, 21:47

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pa v 4 različnih barvah jeuser posted image

clock-img

29.09.2008, 21:47

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Glen...mene samo zanima kako trdna je.....??Če je stabilna , je superuser posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:48

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy...upam, da sem ti vsaj kolkr tolk odgovorila na firbecuser posted image user posted image user posted image

Si si, moram priznat da sem si sam citat čist drugač interpretirala... Tko da sme si tud eno svojo razlago naredila... No, pa je tvoja razlaga velik boljša in predvsem verjetnauser posted image

me prav zanima  o čem si razmišljala.....ko smo bili pred kratkim na bazenu...to ti moram povedat....me je ena stara gospa vprašala zakaj imam to na roki...pa sem ji rekla (nisem ji htela kej preveč razlagat, ker me je zbodlo že to ,da se je drznila vsajat) da imam to v spomin na mami...pa me je čist brezobzirno vprašala: a ona je umrla...pa sem rekla da ja....sem hodila stran od nje, pa je šla ta babica kar za mano...pol pa je rekla: sej ne vem , a to si zdej  naredimo, ko nekdo umre....v takem smislu...me je kar presekalo....

Mah, pust stare mame. Men gre tud na živce k mam, no, sem mela tak mal drugačen stil, pol te pa vsi neki sprašujejo zakaj maš tko... Pač, stara pankerca nikol ne rata glih ena ušmekana bejbauser posted image
Kaj sem si predstavljala... Ma a veš dase točno ne spomn, vem pa da sem si sanje predstavljala kot tisto ko spimo ne kot tiste drugačne sanje. In tud pomislila nise na take sorte sanjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

29.09.2008, 21:48

clock-img

mala*

pencil-img

229

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me tako nasmejala!!!!!

No sonosečke, jaz imam pa spet svoj večer-naš ima športne večere ob ponedeljkihuser posted image Drugače pa nič novega, ja res HVALA vsem, ki glasujete in  boste še glasovale...Upamo da pridemo med 10,pol pa itak je zmaga našauser posted image user posted image user posted image

Samo da je z Balonklo vse v redu,hi hiuser posted image user posted image user posted image
Moj čaj&med&limona je tud kar ok kombinacija, še ene 2dneva pa bo...
Ajvy aja pa tvoj podpis, svaka ti čast, res lepo razmišljanje in tolmačenje...Vse bi mogle tako pozitivno mislt. Jst mam občutek da si ti res ena taka topla in +naravnana mamica...

Cita tebi pa llahko in dobro naspano nočuser posted image user posted image
Majchy in Tanci29 hvala vama za podporo glede unih mojih postov...sta me dvignili na noge ker sem se res že zasekirala...

Hm grem prebrati malo če sem še kej pomembnega pozabila vključitiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:49

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Za knjigo sanj ne vem...nisem nikoli pogledala......
Ampak bizarne sanje....ti samo povej , jst jih imam......kolkrat sem že klele v naselju ribe lovila ( pa sploh ne znam lovit, niti sem fan ribuser posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image  za sanje pa najbolj da vprašano tanci29 ker ma veze pri čarovnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sej pravim..........take bedarije mene razkurijo in čist ven pademuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Glen...mene samo zanima kako trdna je.....??Če je stabilna , je superuser posted image user posted image

se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:51

clock-img

glen

pencil-img

1870

ajvy,
ko sem si jo ogledala v BC v KP se mi je zdela kr stabilna,samo je nisem še kupla ker so jo imeli raztavljeno v roza barviuser posted image ,jaz bi pa nevtralno.
Mi jo bodo naročili.

clock-img

29.09.2008, 21:52

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ajvy aja pa tvoj podpis, svaka ti čast, res lepo razmišljanje in tolmačenje...Vse bi mogle tako pozitivno mislt. Jst mam občutek da si ti res ena taka topla in +naravnana mamica...

user posted image user posted image
hvala...sem pa baje tudi kar stroga in brez skrbi, tudi meni zmanjka živcev....user posted image  sploh kadar mi jih vleče iz pete user posted image user posted image ....pol se pa hladim, al se pa smejat začnem.....kaj pa mi revci drugega preostaneuser posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mala* si vidla sem se ti pridružila pri odprtih temah da ne bodo samo tebe napadale!!!
trebuškarce moramo skupaj držati..........pa še vse 3 moramo v finale pritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:54

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Pač, stara pankerca nikol ne rata glih ena ušmekana bejba

to pa res ne.....user posted image user posted image
Sem bila pa enkrat v življenju princeska- na poroki.....je mojga skor kap ,k o me je videl...in to mi zadostuje za celo življenje user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:55

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: glen

ajvy,
ko sem si jo ogledala v BC v KP se mi je zdela kr stabilna,samo je nisem še kupla ker so jo imeli raztavljeno v roza barviuser posted image ,jaz bi pa nevtralno.
Mi jo bodo naročili.

no, sej to...to kar fajn probaj...ker eni otročki so kar poskočni pri previjanju....pa da se ne boš potem lovila..user posted image ...super, če je temu tako.user posted image user posted image ..katero barvo si pa vzela??

clock-img

29.09.2008, 21:57

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

glen.........če ti je dost stabilna jo naroči.......se pa strinjam da je nevtralna barva boljša!!user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy...........stroga ampak zakon mami.........upam da bom jaz tudi taka......da me user posted image  ne bo preveč okoli prsta vrteluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:58

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Sem bila pa enkrat v življenju princeska- na poroki.....je mojga skor kap ,k o me je videl...in to mi zadostuje za celo življenje user posted image user posted image user posted image

no to bi pa rada videlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 21:59

clock-img

kristina5

pencil-img

6

o ja, še kako...
glih nek dan mi je moj dragi rekel, da so že vidni skoraj vsi simptomi, ki si jih naštela user posted image
in prav ponosna sem na touser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 22:01

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: kristina5

o ja, še kako...
glih nek dan mi je moj dragi rekel, da so že vidni skoraj vsi simptomi, ki si jih naštela user posted image

Superca...potem si ta prava...brez dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 22:01

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kristina5

o ja, še kako...

user posted image user posted image user posted image user posted image  tako je treba!!!!!!!!

clock-img

29.09.2008, 22:03

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

no to bi pa rada videlauser posted image user posted image user posted image

Če je kar stal.....pa me gledal ko tele v nova vrata....sej ne vem ,kaj je pričakoval, da se bom v razcapani trenirki poročila.....
Sem imela lepo oblekico, zelo lepo frišno kratko frizuro, lasten make up...pa supergeuser posted image user posted image  ( nekaj mojega stila je moralo ostati)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem