writing-img

RE: Februarčice 2009 - 2.del...

clock-img

02.10.2008, 14:30

clock-img

reckova

pencil-img

130

Torej update mojih bolečin v križu in nogi. Danes pa nisem več zdržala in sem šla k zdravniku........so videli, da sem noseča in  so me vzeli naprej pa še naročena nisem bila (jeeeeeeeeee). No, torej imam išias in dobila sem samo lekadol, ker sem noseča in dajo bolj močnih zdravil. Hvalabogu, saj zdaj nisem upala nič vzet in noči so bile dolge.......tak, da upam da bom danes lahko malo boljše spala.
No, so me klicali danes iz Lj in so podaljšali tiste ultrazvoke in tako sem naročena ob 14h. JEEEEEEEE....naslednji dan pa imam morfologijo......upam, da bo žabica pokazala kaj jeuser posted image  ali user posted image .
Ok toliko, da veste.......išias pri 24?????? to še tudi nisem jemala.
lp

clock-img

02.10.2008, 14:33

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

reckova............žal mi je za išijasuser posted image user posted image user posted image  upam da bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

02.10.2008, 14:35

clock-img

petrap

pencil-img

943

reckova - boga user posted image ... jaz tud razmišljam, da bi se prijavila zdaj ko je še popoldne...morm še mojga nahecat, če bi me peljal...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

clock-img

02.10.2008, 14:35

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Punce, bravo za seznamčke...bojo res prov nam pršli! user posted image user posted image user posted image

Zdej bi vam rada neki prlimala, sam nevem, če bo delalo...Sem danes dobila na mail in sem se tko režala zravn...  Ne rata...user posted image
A mi lahko katera pove, kako se filmček prlima sem not? Če se sploh da... Ker to se nas res tiče...user posted image

clock-img

02.10.2008, 14:37

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jest bi tud šla......pa gremo na en obisk in moram baje zraven user posted image user posted image user posted image
pejte pogledat vaše čmrle!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 14:37

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: petrap

punce po moje so nam hotl mal nagajat user posted image user posted image user posted image ... k smo največje čveke...

Hahaha...

Sam se jih res ni dalo kopirat. A se ne spomnete???
Pismo vas daje user posted image  skleroza al kaj??? user posted image user posted image user posted image  Pa sej to je blo kak mesec nazaj, ne pa 15 let!!! user posted image user posted image user posted image

No, ma kakorkoli...
Če ima kdo kako drugo idejo kar na plan z njo...

clock-img

02.10.2008, 14:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

balonchy........res nas daje user posted image  sklerozauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 14:39

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

reckova...boga...user posted image   pa saj upam, da bo hmali bujše! A si se tudi ti prjavla h Pušenjaku? Fajn to!

petrap...ti se kar prjavi. Sej veš, da te bo tvoj dragi pelu...

Sam punce, tam bomo same februarčice...user posted image user posted image user posted image   Če se ne motim nas je zdaj že enih 6...

clock-img

02.10.2008, 14:42

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

reckova - pridno počivaj in ne se preveč naprezat, da ne bo sam še slabš... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.10.2008, 14:47

clock-img

akvalina

pencil-img

454

akvalina, kdaj pa maš pri Pušenjaku UZ? Jst mam ob 12h. Mogoče se pa še srečamo. Ja, pa lepega bušija maš, pa

Jaz sem naročena ob 17h škoda k se ne bova vidle jaz sam skočem na uz potem moram pa takoj domov zaradi komisije ki me lahko preverja.user posted image

clock-img

02.10.2008, 14:48

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Kaj res nobena ne ve, kako se prilima filmček na forum?

Ej, pa mogoče veste kje se naša Shuka skriva?

clock-img

02.10.2008, 14:50

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

akvalina, ne sekiri se zaradi komisije, sej si bla pr zdravniku na UZ...In če te ne dobijo doma, je edino kar se zgodi to, da ti tisti dan ne dajo nadomestila. Je pa drugo, če komisijo pošle tvoja firma...

clock-img

02.10.2008, 14:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

akvalina.........jaz sem od začetka nosečnosti v bočniški pa me komisija še ni prišla pogledat..........če te ni ko pridejo te menda pokličejo na zagovor kje si bila........ti boš pa takrat itak pri zdravnikuuser posted image

clock-img

02.10.2008, 15:00

clock-img

petrap

pencil-img

943

jaz se spomim lani, ko je bila moja prijateljica tud celo nosečnost na bolniški, pa je skoz okrog hodila...pa na telovadno za nosečnice, pa na kavice, pa v šoping, pa na morje...ma skoz nekam...pa ni imela nobenih problemou s kako inšpekcijo...je pa seveda odvisno od tega kje delaš, kakšno podjetje je...ona dela drugače v sparu..

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

clock-img

02.10.2008, 15:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

se strinjam petrap...........jaz imam drugače v kartoteki napisano da lahko okoli hodim ker imam predlagane sprehodeuser posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 15:13

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

reckova-bogica...točno vem kako zgleda išijas pri 24-etih...sam jest sem mela tolk hudga da še s postle nisem mogla ustat...ampak nisem pa bla nosečka...tako da se mi prav smiliš...meni je edino pomagal kiropraktik, ampak ti mislim da zdaj ne moreš k njemu v takem stanju...

jest sem pa dons mogla po erika prej ker je bil tečen pa ni hotu spat pa ni hotu jest pa nč...upam da se ga ni zdej prjela kakšna kriza, ko bo mami mogla u službo...pa tolk mu je šlo fino do zdaj...
zdej bova pa počas šla do pediatra..no ob 16h mava...mogoče pa srečam Tarjo...upam da je že kaj bolje

clock-img

02.10.2008, 15:15

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

tanci držim pesti da dobro uštimata pri pediatruuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 15:17

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

ja sej mava sam kontrolo od prejšnega tedna zaradi te alergije, ampak je zdaj ok...kremice so nucaleuser posted image user posted image user posted image ...bomo vidli kaj bo rekla

clock-img

02.10.2008, 15:21

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

samo da je mir s temi pikicami in da znajo farmacevti nardit mažo ki nucauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 15:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz moram pa spet en magnezij uzet ker mi trebuh spet utrdeva!!to je prov zopernouser posted image

clock-img

02.10.2008, 15:46

clock-img

witto

pencil-img

1014

Ojla dečve, a se je katera uspela od tu vpisat, k Pušenjaku? Meni je ratalo, sem naročena ob 11 dop.

clock-img

02.10.2008, 15:52

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

witto, dosti nas je. Mi2 se bova pa še srečale, ker jst mam uro ob 12h. Pol so pa še tanci, birdy, akvalina in pol je spet tle moja nosečniška skleroza...sem pozabla kire so se še prjavle...user posted image

clock-img

02.10.2008, 15:53

clock-img

witto

pencil-img

1014

me veseli, torej vsaj eno, da spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 15:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no čveke jest vas zapuščam za par ur.........grem v šolouser posted image user posted image  
pridno čvekejte da bom mela kej bratiuser posted image user posted image user posted image
pa pa

clock-img

02.10.2008, 15:58

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

majchy, uživej v šoli in se kaj lepega nauči...user posted image Pol pa takoj spet k nam pokukat...user posted image

witto, ja, upam, da se srečava. Pol se bomo pa sfalile, k nevemo, kako zgledamo...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem