Večer...dan je bil naporen, že takoj v jutro sem dala cunje prat....potem se je pokakala do vratu....driska, seveda, potem sva se igrali, pa spet do vratu.....pa mi je le uspelo oprati stroj je bil spet nov na vrsti....
Sem poklicala moža naj pride domov, ker se nisem dobro počutla (a dej, po neprespani noči, je to res čudn ,a ne?)...no, pa je prišel domov in smo šli vsi spat in nas ni bilo kake tri ure.....
Smo bili pri P....trebušno gripo ima revca......tak da itak ,da bo še doma....sem klicala tudi v vrtec, da bodo vedli kaj imamo, da se lahko pripravijo....če bo slučajno še kdo zbolel.....
Je bila pa cel dan presenetljivo dobrkaste volje....edin zaspana....skoz....sva kat na kavču počivali, pa mau na tleh....pa tko.....pa je dan naokoli...jst sem utrujena za znoret....ampak važno ,da je TArja pošlihtana.....upam samo ,da bodo vaše pikepoke pomagale in bo noč lepša.....
Balonchy..potem pa razumem tvojo odpoved...samo hudo mi je. ker te ne bo....
Mala*...čestitke za uspešno morfologijo....
Bogica...torej je tudi tebe čina pohopsala....ah ja....same revce bolčkane
Izidora...hvala ker si nalepla link za Pušenjaka...tokrat sem se tudi jaz uspela prijavit..in sicer za ob 16.00
Kolumbo...to pa je bil pregled...če se mu sme sploh tako rečt
Tancy...ja, P je za Bežigradom...dr,Rus...mi je zelo všeč...no, pa Tarji tudi, kar je še važneje.....
Avstralija....vav...kolk se dobr sliš......pol bi te morala dva dni nazaj povabit na večerjo, če bi htela ,da si danes tam
Lepo je slišat za pikice...me veseli
Super da ne bo špikanja
To pa je zanimivo, jst pa ne morem pridet sama...bom še nekaj časa v duetu
KAtjuša...vzor pridnosti
MOram ti povedat, da si imela 2krat večji trebuh od nojga na dan poroda
bogica, kolk si bla pa sploh kej mobilna??
Glede 3. svetovne....jst o teh stvareh ne razmišljam, ker me lahko dotolčejo....če kaj bo, bomo šli vsi skupaj v raj.....in to je to....
Glede las...jst mam tako lepe lase v
kot nikoli....skoraj nič mastne.....ko rodim- to je pa druga zgodba...
Akvalina..lušten buši
Še nisem bila pri Pušenjaku, zdej bo prvič
Majchy...bom jst jutr mojga bušija not držala, da bo tvoj sigurno večji
Lepo si to prekopirala...čestitke
Orto..kar se mene tiče, kar pridi....jst sem na antibiotikih
Reckova..išias ne pozna starostne omejitve
....upam, da ti bo lekadol vsaj malo pomagal
Diamantina...super za odličen pregled
Ta inekcija nima nobenih stranskih učinkov...razen mogoče te malo ritica boli
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...to bi pa jst ugotovila da je
..
super lepe slikice
Witto ...moj ne bo zraven, ker bo s Tarjo
Cati...
bogica, upam ,da bodo objemčki vsaj malo pomagali...