Punce pozdravljene,
sem tako vesela vaše jutranje kavice...

vedno na hitro najprej to pogledam... sam nimam pa časa odpisat, ker mam miško takrat še doma in je precej zahtevna. Zdej sm jo pa peljala v vrtec, pa v miru v trgovino, pa domov na kavo in RR, pol pa v službo.
Janči - vse najboljše!
Zebrasti trebuščki - ha ha - prav dobro se sliši - na srečo jih še nimam, čeprav je trebuh ooogromen, mažem z Eucerin oljem iz lekarne, slišim pa, da je to res bolj odvisno od strukture kože. Kaj čmo - nekje se pa mora poznat tale naša nosečnost. Pa tut postave 18letnice ne bomo nikol več imele!
Ikea - Leskvik serija imam jaz doma in mi je fuul všeč (previjalna, omara, regal) - sam raztegljive posteljice nisem vzela, ker imam eno podedovano - pa tut - pazite glede mer - je treba za vsak razteg primeren jogi najdit! Nism zihr, če so mere standardne.
Sem pa tut jest zagovornik prilagodljivih posteljic - tistih, kjer se lahko stranice stran vzamejo pol in jo imaš lahko vsaj do 5. leta otrokove starosti. Pa tiste so fajn, k se da najprej samo tri prečke stran vzet - da se uči otrok ven zlest... Jest še iščem pravo.
mojsonček dobrodošla! koliko pa je star fantek, ki ga imaš doma? Verjamem, da je po dolgi pavzi spet kar malo mravljinčkov... no, pri nas smo v polnem teku spacali še enega, pa me je tut kr mal strah.

Vsaka stvar ima prednosti in slabosti...