july08: sej veš, kako je, recesija pa to....
... zato sm zdržala tolko v službi, kolkr sm lahko. zdej sm pa res nardila črto in sm doma, ker sva mi2 z
najpomembnejša v tem trenutku. pa še eno novo smo vzel v jan. in sem jo uvajala, poleg vsega ostalega dela. tko je to, ja. men sicer ni blo težko nikol hodt v službo, ker sm tak tip človeka, da morm met tud čas za razvijanje sposobnosti....kao...
no, vidm, da ste se že kr v tem deževnem jutru dobro razpisale. mislim, da je vzrok slabo vreme, ker takrat, ko je zunaj sonček, ni skor nobene tle gor
jst tud upam na lep vikend, da bomo šli mal na počaseeeeeeeeeen sprehod. sm se tuk upočasnila, da kr ne morm verjet. ne morem it hitreje pri hoji in pika...pa še to mi potem tolk srce razbija in sem zadihana kot
.
pa prav lepo je videt te vaše bušije, ma smo so res različne. lepo, lepo
moj popek je začenjal bit bolj napet in sam še mal manjka, da se zravna s trebuhom, črte pa nimam. men se pa grozno povečujejo prsi, sm bla včeraj zjutraj kr mal šokirana, ko sm oblekla oprijet, dolg puli. kakšne joške do koroške
, posledično mam pa tud čist rdeče od strij, joj, joj, joj. sam da bo melo tamalo kej za v roke prjet
prosila bi, da se ob priliki popravi moj naslednji datum pregleda na seznamu: na 4.1.