IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Ej punce, glede tega testa s sladkorjem... Meni je sestra pri G rekla naj si vzamem s sabo eno limono pa stisnem notr, da je potem lažje spit. Pa ne vem če mi bodo to sploh pustil naredit, da se potem test dejansko ne izniči?
hej, ja limona je zelo priporočljiva....čist drug okus naredi, ful bolši (vem, k sm delala oba testa, in enournega in 3urnega, prvič brez limone, drugič z limono).
mi je pr tavelkem testu sestra sama rekla, naj si prnesm limono s sabo, in tm je bla kr vsaka nosečnica z limono (vrjem, pride prov, bolši okus)...
ker imam namreč nosečniško sladkorno, sm imela v torek spet kontrolo, in je blo vse ok. vse so pa neki dobivale une aparatke za merjenje cukra. men ga ni blo treba, sam sm sama dohtarci rekla, da bi ga mela, in mi ga je z veseljem dala, tok da mal vidm, na čem sem. je pa čist fajn zadevca. tko da punce, nč ne skrbet, tud če se pr kateri izkaže, da ima povišan cukr, ker to res ni nč kej tazga.
včeri sm mela pa redni pregled pri G in je tud vse kazal ok. sva srčka poslušala. sam drug četrtek me čaka injekcija, ker sm 0-! jao, mene

spet me bojo špikal in to v rito
naslednjo pregled pri G mam pa 2.4., in bom mela še en UZ (baje, da mi še en pripada, ker imam pač sladkorno)- če karkol ni čist ok, ti pripada še kkšn, tko mi je sestra razložila.drgač ti pa zavarovalnica krije samo 3 UZ. no, bom vsaj spet mojga

vidla

...