writing-img

RE: junijke 2009

clock-img

24.10.2008, 10:58

clock-img

nenah83

pencil-img

27

Ja sej glavno je to...da je ta mali/a v redu....sej me ne strašiš, sam sem upala da sem to preskočila oz dala skozi,domo videli v naslednjih dneh kako bo user posted image

clock-img

24.10.2008, 10:58

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz sem bila danes v H&M in v C&A na Rudniku, pa jih nisem nikjer našla.

Povsod so imeli samo tiste za velike trebuhe. 

Zakaj mi nisi pomahala? user posted image user posted image user posted image  user posted image  Lumpa, okoli mene hodiš pa nič, ahaaa bojiš se kavo častit al pa sladoled. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bla včeraj tam user posted image . Sicer sem šla samo v Mercator, ampak vseeno...sicer sem pa kar pogosto v Supernovi, ker stanujem v bližini.

No potem se bova pa lahko kdaj zmenile za kofi user posted image , seveda če boš za. user posted image Sem skoraj vsak dan v službi. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

24.10.2008, 11:01

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: gantar
Me pa neki zanima. In sicer glede NS. V katerih krajih imajo NS. pri prvi user posted image  nisem šla na NS, ker se mi je zdelo BZ. Sedaj pa bom šla zaradi sebe. In takrat če bi šla, bi šla v Domžale. Sedaj pa so zame domžale nekam daleč, in bi šla kam drugam, npr. v LJ ali PO. A je to res čist vseeno kam greš? Hvala za pomoč!

Vseeno je kam greš, samo naročit se moraš. Jaz sem bila v 1.user posted image v Domžalah, 2. jo bom pa kar v Nm opravila verjetno, če bom sploh šla.

clock-img

24.10.2008, 11:03

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Janci F,

srečno pri izbiri hlač.

Pejt v Popek v center diamant poleg BTC - ja, tam sigurno kaj najdeš.

Jaz sem ugotovila, do so mi dvojne user posted image hlače iz prve user posted image še prav, se ravno perejo v stroju. user posted image Samo jih bom vseeno dala malo predelat, da bodo lepše. user posted image

clock-img

24.10.2008, 11:24

clock-img

Janci F

pencil-img

1231

vsak dan v službi

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz sem bila danes v H&M in v C&A na Rudniku, pa jih nisem nikjer našla.

Povsod so imeli samo tiste za velike trebuhe. 

Zakaj mi nisi pomahala? user posted image user posted image user posted image  user posted image  Lumpa, okoli mene hodiš pa nič, ahaaa bojiš se kavo častit al pa sladoled. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bla včeraj tam user posted image . Sicer sem šla samo v Mercator, ampak vseeno...sicer sem pa kar pogosto v Supernovi, ker stanujem v bližini.

No potem se bova pa lahko kdaj zmenile za kofi user posted image , seveda če boš za. user posted image Sem skoraj vsak dan v službi. user posted image

Dogovorjeno.
Jaz sem vedno za kavico. user posted image

clock-img

24.10.2008, 11:34

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

*alina* in Janci F imata privat sporočilo ZS.

user posted image pojest kosilo in v službo......

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 12:09

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Dan!
Moje slabosti se še kar nadaljujejo in moram povedati da so hujše kot v prvi nosečnosti.Včeraj sem sigurno bruhala ene 4 krat.Groza.Na wc tudi veliko hodim.Ponoči včasih tudi dvakrat.Utrujena sem 100  na uro.Prvi prvi nosečnosti nisem bila tako utrujena.Jaz grem pa jutri v popka po majčko.Pri Žani sem imela majčko na kateri je pisalo pridem julija zdaj pa še ne vem kaj bo pisalo gor.
No bodite pridne in si pišemo.Čuvajte svoje otročke.

clock-img

24.10.2008, 12:33

clock-img

tej_a

pencil-img

69

Oj punce...

Res se mi smilte tiste, ki vam je slabo. Upam da bo čimprej mimo user posted image .
Ampak po drugi strami, ko veš zakaj ti je slabo, te kar pogreje pri srčku!

Sama ne občutim nobene spremembe - če nebi vidla (na 4huser posted image ) testih, sploh nebi verjela! Tut prvo nosečnost sm imela tako. Upam da bo trajalo!

Drgač pa še neki je za opomnit - moja prijateljica - ji je bilo ful slabo, nakoncu je pa ugotovila, da je to od prevelike količine folne kisine, ki jo poje. Jemala je namreč posebej folno Tifol, zraven pa še vitaminske tablete (Mama al kaj so) in v teh vitaminskih je not tut tolk folne. Torej je jemala dvojno porcijo. Čim je to nehala, je blo ok. 
Uživajte današnji petkov sonček!

clock-img

24.10.2008, 12:57

clock-img

emelly

pencil-img

37

evo mene pišla sem z prvega pregleda vse je potekalo ok moj sonček je velik 13mm user posted image noseča pa sem 7t naročila sem se tudi na NS ki pa bo 28.11.2008 upam da bo tudi tam vse ok glavno je da je vse uredu in upam da bo tako tudi ostalouser posted image

clock-img

24.10.2008, 13:27

clock-img

Cesarica13

pencil-img

36

Hej, pišite: moj prvi pregled je bil danes. Juhuuhuuuu, kako sem vesela. Videla sem srčeka :D. Kako me je bilo strah in kako je bilo napeto zame. Predviden datum poroda: 15.6.2009. Si predstavljate? Rodile bomo!!! Mamice bomo!!! Ah, blede se mi :D :D :D

clock-img

24.10.2008, 13:30

clock-img

*alina*

pencil-img

836

Sem zelo vesela za obe user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 14:02

clock-img

loveforever

pencil-img

554

čsetitke vsem ki ste videle svoje srčke. no jaz že tudi odštevam in sicer še 10 dni. komaj čakam.

pa sevda mi je pa najlepše na pregledu NS pri dr. strahovi, ki je bila prvič zelooooooo prijazna z mano in z možem, in je to ful lep občutek ko skupaj z dragim strmiš v ekran in gledaš tisto majčkeno bitje. no moj je skupaj z zdravnico prstke na rokici štel,.. tako da ja same lepa stvari nas čakajo v tem in prihodnjem letu!!

clock-img

24.10.2008, 14:50

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Dobro jutro!

Končno sama v pisarni, da lahk kaj napišem tuki user posted image

Sej nimam kaj velik napisat, ker ni nič novega. Malo me boli želodec, mal imam vetrov, sicer se mi pa spi 100 na uro user posted image . Me pa neki zanima. In sicer glede NS. V katerih krajih imajo NS. pri prvi user posted image  nisem šla na NS, ker se mi je zdelo BZ. Sedaj pa bom šla zaradi sebe. In takrat če bi šla, bi šla v Domžale. Sedaj pa so zame domžale nekam daleč, in bi šla kam drugam, npr. v LJ ali PO. A je to res čist vseeno kam greš? Hvala za pomoč!

V postojni vem, da jo opravljajo, jaz hodim k dr. Merlotu v Postojno in bom tudi na nuhalno šla v Postojno!

Upanje zadnje umre!

clock-img

24.10.2008, 14:55

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Tiste, ki vam je tako slabo, mogoče pijete tifol, ker po tifolu je več od njim slabo, zato jaz pijem Elevit!

Upanje zadnje umre!

clock-img

24.10.2008, 15:08

clock-img

SRCCEK

pencil-img

375

FRAGOLA ČESTITAM ZA NOSEČNOST user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  IN TI ŽELIM VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

clock-img

24.10.2008, 15:09

clock-img

manna

pencil-img

2556

Čestitke vsem, ki ste že videle vaše srčke!!!! Komaj čakam da tudi jaz vidim mojega..

Glede slabosti in Tifola pa - jaz ga jemljem že lep čas in mi je vsak dan slabo (bruham pa ne), pa zdaj ne bom zamenjala tablet, bom počakala do pregleda, potem bomo pa vidli kaj bojo rekli.

clock-img

24.10.2008, 15:12

clock-img

Anonimen

jaz tudi jemljem elevit in mi je slabo. sem pa ga v prvi nosečnosti tudi jemala in mi ni bilo. tak da je res odvisno od nosečnosti. sem pa rekla, da vsaj vem da se nekaj dogaja, ker mi je slabo. mi ene dva dni ni bilo in sem takoj pomislila, da je kaj narobeuser posted image (ker mi je res vsek dan pa celi dan/noč slabo)

clock-img

24.10.2008, 15:19

clock-img

manna

pencil-img

2556

deja777; tudi meni se je isto zgodilo - dva dni vmes mi ni bilo slabo in sem se totalno ustrašila da je kaj narobe in cel popoldne jokala (saj me je sram no) in potem sem poklicala G in jo vprašala če lahko to pomeni da je kaj narobe in se je tko smejala! Tako da zdaj ko mi začne delat slabo se samo nasmehnem..

clock-img

24.10.2008, 15:24

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Kako ste punce danes? Mene daje pritisk. Moram nehat jamrat, ker itak ne pomaga. Dejte malo napisat iz kje ste, pa koliko ste stare? user posted image Pa pozabiš takoj na slabost.....(no, vsaj za minuto dve)

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

24.10.2008, 15:25

clock-img

Anonimen

jaz sem iz okolice ormoža, stara sem 23let- decembra bom 24.

clock-img

24.10.2008, 15:42

clock-img

amaya

pencil-img

4434

jaz sem iz Izole, skoraj 31 let user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

24.10.2008, 15:47

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Cesarica13

Hej, pišite: moj prvi pregled je bil danes. Juhuuhuuuu, kako sem vesela. Videla sem srčeka :D. Kako me je bilo strah in kako je bilo napeto zame. Predviden datum poroda: 15.6.2009. Si predstavljate? Rodile bomo!!! Mamice bomo!!! Ah, blede se mi :D :D :D

Emelly user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  sem vesela, da je vse ok.

Cesarica Ja mamice bomo user posted image , jaz že 2. user posted image  Te čisto razumem, v prvi user posted image  je bil kar šok. Nič se ti ne blede user posted image , občutki so čisto normalni. user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 15:52

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Jaz sem iz Dolenjske (okolica Trebnjega) , stara 26.let user posted image user posted image user posted image

(Amaya a poznaš Thaiss (nick na RR) iz Primorske??? Če jo kaj vidiš jo lepo pozdravi, bo že vedela kdo jo pozdravlja).

clock-img

24.10.2008, 15:58

clock-img

tadejluka

pencil-img

300

Hej!
jest sem iiz Radovljice (blizu) in sem stara 27 let.
Pri prvem sem bla 22, pri drugem skoraj 24, pri tretjem bom ba že dopolnila 28user posted image , mi gre kar dober a ne?
Trenutno mam tud jest tista dva dni brez ozr. minimalne slabosti se mi zdi, tko da tistega kupa cunj ni več-je speglano dokler se ne naberejo nove.user posted image

clock-img

24.10.2008, 16:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Trenutno mam tud jest tista dva dni brez ozr. minimalne slabosti se mi zdi, tko da tistega kupa cunj ni več-je speglano dokler se ne naberejo nove.user posted image

user posted image bi rabila malo tvoje volje, mam tudi jaz kar velik kup za peglanjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem