Ojla, so
, da se še jaz malo oglasim.
In sicer glede spola naših pikic. ko sem bila prvič noseča, so mi vsi govorili, da bo punčka, ker imam tako trebuh, ker sem se spremenila, ker sem se usedla na škarje pri enem poskusu... Toliko je bilo tega govorjenja, da sem bila že sama čisto prepričana, da bo punčka, in ko sem rodila, sem kar debelo pogledala, ko sem videla, da je fantek :-)))) Od takrat ne verjamem nobenim vražam glede spola več! Pri drugi nosečnosti pa sem bila skoz ziher (in možek tud), da je fantek. Ko naju je G vprašala, če naju zanima, kaj je, sem rekla, da itak veva, da je fantek. In je ona odgovorila, ja, pa je res!
V pon, ko sem bila na pregledu, je G rekla, da je zdaj čas za eno punčko. Meni je pa res čisto vseeno in sploh nisem razmišljala o spolu. Potem je pa G rekla, da navadno prvi občutek, ki ga imajo mamice, velja. Pa saj jaz ga sploh nisem imela, sem rekla. Pa ona odgovori, da je ziher bil, samo je šel mimo. Naj kar malo razmislim... in potem res začnem razmišljati. In se spomnim, ko sem še čist na začetku N gledala en film, ko je Kevin Costner našel svojo hčerkico nekje v divjini in je od blizu kazalo nagico dojenčico v košari - pa sem jaz takrat imela preblisk, da imam jaz tudi hčerkico v trebuhu... Tako, da morda bo zdaj res punčka. Pa tako sem se na fante navadla ;-)))))) Bomo videlai. Po moje bom G vprašala, če se bo videlo.
Tud jaz ne znam na kratko...