Pozdravljene so
!
Pri nas pa ni več sončka, tako da bom domov spet prišla v oblačno in hladno vreme
.
Vsako jutro, ko se kaže, da bo sonček, razmišljam, da bi šla malo na bolniško, pa uživala na dolgih sprehodih... No, mal bo še treba potrpeti, potem bomo pa videli.
Jaz mislim, da nam sedaj res ni treba zmrzovati zunaj na kavici, saj je to prej mučenje kot prijetno druženje!!! Najbolje, da greste noter, kadilke pa grejo vmes enega prižgat. Pri nas vsi tako prakticirajo in težko je videti kakšnega zunaj, vsaj zvečer.
Jaz tudi že razmišljam o nosečnostnih oblekah, vsaj kakšna simpatična majica bi mi prav prišla. Hlače zaenkrat še normalno zapnem, ampak ne več dolgo...
Kot sem že enkrat napisala, bom šla v H&M na Rudniku na nosečniški oddelek, v BTC se mi ne da rinit, ker je zmeri preveč gužva.
Poznate še kakšne nosečniške trgovinice, kjer se da dobiti oblačila po zmernih cenah? Raje bi si kupila kakšen kos več, kot manj pa po zasoljenih cenah.
Bravo vsem, ki ste ponovno videle svoje pikice...no, saj sedaj niso več pikice, a ne? Jaz komaj čakam na NS, ki jo imam 8.12. Včeraj me je prijateljica opozorila, da je lahko to prepozno saj bom takrat
13T 3/7 kakšne so vaše izkušnje?
Vse lepo, pa se pišemo.
našega telesa."
(Elizabeth Stone)