VIANNE IN LAKNERŠ, ČESTITKE OBEMA!!!!
ŽELIM VAM VELIKO ZDRAVJA, MIRNIH NOČI IN VELIIIIKKKKOOOO CARTANJA!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Jaz imam pregled, bomo videli kaj dogaja, predvsem se bojim tehtnice, jaz se približujem +20 in mi skoz teži čeprav imam sladkor OK in pritisk normalen.
HVALA ENAKO!!!

Mam doma tehtnico, pa se ne upam gor stopit!! Sm že ornk debeluška in zdi se mi,da kr leti gor...upam da je voda!
Srečno tudi tebi na pregledu! Jst ga imam zjutraj 8:15! Precej zgodaj, če mene vprašaš, sploh zato, ker ponoči ne spim in rada zjutraj malo dlje potegnem....
VSEM, KI IMATE JUTRI PREGLED, ŽELIM FAJN NOVIČKE, ZA TISTE KI PA IMATE JUTRI PDP, PA VELIKO SREČE, HITER POROD IN DA BI KMALU CARTALE SVOJE PIKICE!!
Sicer pa sem danes ponoči izjemoma celo spala tja do 5h zjutraj, saj sem bla zlo utrujena! Lulat pa sem šla šele zjutraj, ko sem vstala. Naj povem, da sem se pomnila na lonček in vzorček nalulala tudi za labaratorij

Jutri pa pregled in CTG! Sem ful nestrpna in komaj čakam! Izjema je tehtanje...zakaj, ste lahko prebrale zgoraj.....joj, joj...
Danes drugače nisem počela nič kaj posebnega. Ko sem opravila v labaratoriju, sem šla na kavico s kolegico in se začvekala za par uric

Čisto meni podobno!

Potem pa kuhanje kosila, pospravljanje, pomivanje, sprehod z lubijem in našim psom, malo čvekanja o današnjih dogodkih z domačimi in evo, ura je toliko kot je!
izcedek iz dojk - če stisnem, ga je malo, a na majci še nisem mela flekca. Samo ni dobro stiskat pravijo!! Mislim, da to sploh ni pogoj al bo mleko al ne, ker ena moja kolegica ni mela nič, pa je vseeno dojila! Pa moja mami tud! Je mela mleka za izvoz!! Res skoraj dobesedno!
mbd - če bom slišala da je kje kaka mojca v porodnišnici takrat kot jaz, te poiščem!
očetovski dopust - tudi midva še nisva nič rihtala! Ga bo pa tistih 15dni šele v decembru koristu, tako da se nam ne mudi.
kolcanje - ja, tud moj sonček kolca večkrat na dan! Mi je prav hecno!