IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
alea ta je najboljpi v skupini 9-36. Na splošno naj bi bili pa bolj varni 9-18, potem pa 15-36
Jutro,
pol sem pa jaz dons prva. Evo eno

.
Glede avtosedežev. Jaz sem tut bolj za 9-18 pa za Rommerja. KIng Plus TS al kaj je že bil- se ne spomnim več preveč. Spomnim se da sem edino gledala na to da je bombažna tkanina, ker smo imeli kot lupinco PP Primo Viaggio in se je ugošček ful potil v njej.Tok da mi je blo to ful pomembno. Se je pri prvem dobro obnesel tok da...bo tut sedaj.
Alea- dobro zgleda ta tvoj gozdiček...sama se tut rada igram s takimi pekovskimi zadevščinami, ampak trenutno mi časa primanjkuje...tok da se pečejo samo mafini in stvari, ki jih počnem s tavečjim škratom.
GH - mi bomo še definitivno počakali, ker se mi zdi da je brezveze hiteti. Saj ne bodo nič zamudili. Mi bomo začeli tam okoli 5,5 do 6 meseca isto kot pri prvem.
Lep dan še..upam da bo sonček, da bova z

lahko zunaj, ker sem ravno začela včeraj balkone pucat, pa me še vrt čaka. Sem ga letos prepustila travi, sploh po prvi toči, ki ga je zravala s tlemi.
Aja, ko smo že pri toči...men še do dons niso uspeli normalno zrihtat avta..se sedaj vozim z testnim okoli s polno nalepkami in valda da vsi bulijo vame....grozaaaaaa.