IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
lunca, kako imaš pa ti cort fantke
.....in kako nagajive
Res so luštni! Nagajivi-pa saj to paše zraven!

Bi bil "dolgcajt", če ne bi bilo tako.
Tina28-vidim, da imaš izkušnje z diabetesom v šoli.
Pravzaprav so mi v vrtcu samo prijazno ponudili, da bi bilo zanje in za nas morda dobro, če gre v vrtec spet s septembrom.
Razumem, da je za osebje pač bolje, da imajo 20 popolnoma zdravih otrok in takih, ki nimajo posebnih potreb. Ampak realno življenje nje drugačno. Tudi sama se v poklicnem življenju srečujem s podobnimi situacijami.
Za vzgojitelčje, učitelje je to samo dodatna obremenitev, ki se npr. pri plači žal nič ne pozna.
Vendar, glede na to, da bo Jernej ostal v vrtcu in bomo začeli januarja, februarja z uvajanjem, so pripravljeni pomagati in upam, da bomo s skupnimi močmi pomagali Jerneju. Že to jesen bo šla v Lj na izobraževanje ena od vzgojiteljic in nato še 2 ali 3.
Poleg tega razumem strah vzgojiteljic, kaj če je kaj narobe, kaj če,...
Tina-nekaj te prosim. Glede na to, da delaš v vzgoji, izobraževanju mi prosim povej, kako bi mi lahko najbolj pomagali vzgojiteljicam, učiteljicam? Kaj za vas predstavlja največjo obremenitev?
In kako ostali otroci sprejemajo otroka z diabetesom?
Sploh pa se na pediatrični niti pod reazno ne strinjajop, da otrok z diabetesom potrebuje dieto!
Prepričani so samo to, da
potrebuje zdravo hrano!. V zdravo hrano pa bela moka, bel sladkor in podobne stvari ne spadajo. No bela moka pač samo občasno!