writing-img

RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>>

clock-img

21.10.2008, 22:42

clock-img

Anonimen

Jaja, jaz sem čist neučakana danes.user posted image Tud čaja nimam časa prinest user posted image . Kakšna žena sem, ne?user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:43

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

nya pri nas sta tudi 2 Patrika user posted image lepo ime a ne user posted image  

clock-img

21.10.2008, 22:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

nya pri nas sta tudi 2 Patrika user posted image lepo ime a ne user posted image  

Jp - a ma vaš po komu ime? K naš ma - sam se ne upam na glas povedatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:45

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

21.10.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

nya, hvala ti. lepo prebrat res. sem dobila marsikatero toplo misel takrat tu gor. tudi preko zs. sem rabla to. user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:47

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Jp - a ma vaš po komu ime? K naš ma - sam se ne upam na glas povedatuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne, ker nisem na svojem terenu user posted image user posted image user posted image   ti pa bi lahko, sicer pa če bi se nam večkrat pridružile, bi vedele, kako zna bit pri nas julijkah luštno user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:49

clock-img

Anonimen

nasara smo kot droga user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:50

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

nasara smo kot droga user posted image

itak user posted image
maraton? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:51

clock-img

Anonimen

Ma super ste. user posted image  

clock-img

21.10.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

No, zdej smo pa lahko tuki.user posted image

clock-img

21.10.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

Jp - sam kaj ko nbenga ni, razen naju

clock-img

21.10.2008, 23:14

clock-img

Anonimen

Se sekiraš?
Prosiva za pomoč?user posted image

clock-img

21.10.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Se sekiraš?
Prosiva za pomoč?user posted image

Sekiram se ne, k sm šele zdej vidla, da je ura za spanje, ne za čvekanjeuser posted image

clock-img

21.10.2008, 23:17

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image o bogati, pa res. No, lahko noč do jutri. user posted image

clock-img

21.10.2008, 23:19

clock-img

Anonimen

Lahko noč vsem

clock-img

21.10.2008, 23:37

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

Lana je HB zaspala, ampak šele ob 23:20. zdaj pa nobene več tle. saj prav, je že čas za spanje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nočko!

clock-img

21.10.2008, 23:38

clock-img

Anonimen

mtinca - lahko noč

clock-img

22.10.2008, 08:34

clock-img

polma

pencil-img

1836

Sam ne me basat! Jaz kuham kavo?!?

Ja, pol pa izvolte.:::::::: user posted image !!!

clock-img

22.10.2008, 08:36

clock-img

polma

pencil-img

1836

Naš revček joka. Ponoči, pa zjutraj, zdaj panča ampak je zelo bogi. Vročince nima, kakih pikic po telesu tut ne. Ima pa napete dlesnoce-prav 2 hribčka spodaj, tak da upam da je to to. Naj bojo zobkki, pliz!!!!  Lep dan vam želim.......

clock-img

22.10.2008, 08:38

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Dobro jutro, http://o2z2.com/files/images/kava.jpg za vse .

Tu je pa res zatišje. se moram malo oglasiti, da ne paaaademo na drugo stran!
Nogice--jps, naš Lovro je ravno včeraj odkril, da so tudi nogice krasna stvar za tlačit v ustauser posted image .

Pa opažam, da našo Patricio daje ljubosumje. Jernej potrebuje sedaj nekaj več pozornosti in sploh je doma, medtem, ko je ona v šoli, pa še dojenček,...Ko bratca zaspita se ona šele dobro razživi in šele tedaj se je pripravljena z nama pogovarjati in pogovarjati. Prej pa kar nekaj trmari, jezika, nato pa-kot bi odrezal,...

clock-img

22.10.2008, 08:40

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Naš revček joka. Ponoči, pa zjutraj, zdaj panča ampak je zelo bogi. Vročince nima, kakih pikic po telesu tut ne. Ima pa napete dlesnoce-prav 2 hribčka spodaj, tak da upam da je to to. Naj bojo zobkki, pliz!!!! Lep dan vam želim.......

O Polma! Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke!

Pa da bo naslednja noč boljša!

clock-img

22.10.2008, 08:41

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Polma-pa hvala za kavo. Si me prehitela!user posted image

clock-img

22.10.2008, 08:50

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

polma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim hitreje spet nasmeje in da se prikaže nekaj svetlegauser posted image
a.s..........kje pa maš ti zvezdiceuser posted image ............aja,danes si pa že važička...........važič,važič,važičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................glede ljubosumja nam je pa dobro znano ,kako to zgleda,pravijo,da čas naredi svoje,upam,da bo hitro mimo

Pri nas nobenih sprememb,še vedno smo lačni,se zbujamo na tri urce in papamouser posted image ,papamo,papamouser posted image ...........drugače pa je priden,se je začel malo več igrat v igralnem centru,pa čeblja vsak dan več,pa na noge bi se že postavljal,ampak obračati se pa še ne zna,misli,da bo mal prešprical toleuser posted image user posted image user posted image ........evo grem ga še malo pocerkjat,potem pa gre v pančevo,jaz pa balkanski krog delat...........hvala za kavo..........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

22.10.2008, 08:51

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

niny.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikice

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

22.10.2008, 08:59

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

dobro jutro,

grrrr, tale rr... še dobro, da uporabljam copy/paste... user posted image

skratka...

polma,
hvala za kavo...

aleksandra silvija, kako ste? ste že pogruntali zadevo?

jaz zadnje čase hodim spat kmalu za .... zaspim pa kot ubita.... me čez dan zmatrata sto na uro... čez dan spita vse skupaj 2 uri... seveda na izmene ... razen tako zjutraj oba zaspita za kakšne pol urce, ampak spet z zamikom....
pa že sta začela zganjat traparije.... zadnjič kupim dva pametna kužka, sem se zmenila s prodajalko, da če bo šlo z enim, da drugega prinesem zamenjat za govoreči telefon....... in pokažem najprej samo enega...... yeah, right, ne vem, kje mi je bila pamet, da sem mislila, da bosta zadovoljna z enim... samo da sem ga pokazala, sta že oba stegovala roke po njem, ga dam enemu, pa ta drugi že spušča bojne glasove ... tako da ni bilo nič od menjave....
pa zdaj že dva dni hočeta prej spat, ju zmanjka že kmalu po sedmi in spita toliko kot prej, do šestih, pol sedmih zjutraj....

ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem