writing-img

RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>>

clock-img

23.10.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

no, dajte da grem čimprej spatuser posted image

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam...

Res?
No, meni se res zdi, da ima pralni stroj minute včasih razpotegnjene. Nisem pa nikoli bila pozorna kdaj. perem utak vsak dan.

clock-img

clock-img

Anonimen

oujeeeeeeeeaaaaaaaaaaaauser posted image auser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

jst sem ravno zarad tega kupla s satenastim bobnom sušilca..bomo vidl če je kej haska
saša za malega mislim posteljnino

clock-img

23.10.2008, 22:47

clock-img

Anonimen

še 4 straniuser posted image

clock-img

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam...

Res?
No, meni se res zdi, da ima pralni stroj minute včasih razpotegnjene. Nisem pa nikoli bila pozorna kdaj. perem utak vsak dan.

pa že... je penzionist in ima zgleda preveč časa gledat na uro kolk časa pere stroj user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

clock-img

Anonimen

pejte se pofočkat na 3.deluser posted image

clock-img

23.10.2008, 22:48

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

ja, jaz tud bolj z rezervo jemljem sušilca, če se le da, rajš zunaj na sončku sušim perilo, no, bo pa vsekakor zaseden zdejle na zimo. Pa drug teden je ful hladnej napovedan, pa deževno skoz! user posted image  S.r.a.n.j.e.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

Res?

pa že... je penzionist in ima zgleda preveč časa gledat na uro kolk časa pere stroj user posted image

user posted image user posted image

clock-img

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ne velja, dokler ne dosežemo 200 strani tukajuser posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

clock-img

Anonimen

se grem

clock-img

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

sem smotana stiskam f5 če ste kej novga napisala šele pol mi ukapči da je že nova stran user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

sasa

Čer mtinca1! Kdaj greš kaj v Ikeo? Midva greva naslednji teden, 31.10., ko v Avstriji ni praznik. Moram še mal posteljnine Lukiju nakupit, pa cel kup enih oslarij...

ja, jaz sem se kr odločila, da bom tisti stolček za hranjenje za 10€+4€ kupila. pa ne bom šla sama, ampak sem že mal kolege povprašala in mi bodo prinesli. še ne vem kdo. tisti, ki bo prvi potrdil, da gre. bo pa sigurno nekdo šel v roku 14 dni.

clock-img

23.10.2008, 22:49

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

mauser posted image ,maj kašla za pop.....pa ne da bi bil prehlajen,ampak zaradi povečanih mandelnjev in žrelnice,ful težko diha,in se kar začne dušit,ko ne more dihat,pol pa kašla,pa se zbudi,pa sploh ne ve da se zbudi,pa je tečen in histerično joka...............ej za pop.......pa mu nimam kaj narest...........komaj čakam,da gre na operacijo,da bo lahko normalno dihal in spal in jedel in govoril...........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

sem smotana stiskam f5 če ste kej novga napisala šele pol mi ukapči da je že nova stran user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

pa to ti bo za minutouser posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 22:50

clock-img

Anonimen

Res?

Moj je štromar, pa pravi, da to ni res, ker je napetost konstantna 230 voltov, če bi padla pod 200 voltov, gospodinski aparati ne bi delali.

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Pa drug teden je ful hladnej napovedan, pa deževno skoz! S.r.a.n.j.e.

Pa še počitnice. Mi pa nikamor ne gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšen dan na bazen, pa kak izlet in to bo to,...user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

mauser posted image ,maj kašla za pop.....pa ne da bi bil prehlajen,ampak zaradi povečanih mandelnjev in žrelnice,ful težko diha,in se kar začne dušit,ko ne more dihat,pol pa kašla,pa se zbudi,pa sploh ne ve da se zbudi,pa je tečen in histerično joka...............ej za pop.......pa mu nimam kaj narest...........komaj čakam,da gre na operacijo,da bo lahko normalno dihal in spal in jedel in govoril...........

lunca, ima Maša podobne probleme, pa zaenkrat ORL noče še dat na operacijo

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz pa ful rada likam drgač.

mtinca - v Ikeo boš šla?

jst tud,pa pomivam tud rada...........ker mi noben takrat ne teži in iz umazanega rata čisto in zgužvanega gladko.......kot v pravljiciuser posted image

clock-img

23.10.2008, 22:51

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

lunca zate k si zlata mami user posted image user posted image
pa za Maja user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

clock-img

Anonimen

saša si vidla moj pos? al pa mtinca po kolk so otroške posteljnine v ikei?

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

ma ,maj kašla za pop.....pa ne da bi bil prehlajen,ampak zaradi povečanih mandelnjev in žrelnice,ful težko diha,in se kar začne dušit,ko ne more dihat,pol pa kašla,pa se zbudi,pa sploh ne ve da se zbudi,pa je tečen in histerično joka...............ej za pop.......pa mu nimam kaj narest...........komaj čakam,da gre na operacijo,da bo lahko normalno dihal in spal in jedel in govoril...........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Pri nas bom jaz tud imela počitniceuser posted image Maša ne gre v vrtec tako, da bo zjutraj vse bolj na easy, brez budilke, pa hitenja v vrtec.....

clock-img

23.10.2008, 22:52

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Tako se govori,nič ne bomo goljufaleuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem