writing-img

RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>>

clock-img

30.09.2008, 22:51

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

moram bit za jutr lepa,saj veste ne .....kafetkanje v tušu,nasprot avtobusne postaje,da ne bo pomote

No, to sem čakalauser posted image . Se vidimouser posted image

Nočko punce.

clock-img

30.09.2008, 22:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission user posted image

veljauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

nočko vsemuser posted image

clock-img

30.09.2008, 22:53

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Ninny, zbudi se potem enkrat od 7-8h, se podoji in spi še za kako urco ali pa 2.

Pa še pohvaliti te moram za nasvet glede dajanja D3 kapljic (saj veš, malo mleka v cucelj pa kapljice not) user posted image user posted image user posted image  Od včeraj zdaj to tako prakticiramo in je user posted image !!!

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission

velja

user posted image

clock-img

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Zdej pa tud jest grem je pršu user posted image  iz odbojke, ga grem zdej še jest mal zmatratuser posted image

nočko mamice dobr spite

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

30.09.2008, 22:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

moram bit za jutr lepa,saj veste ne .....kafetkanje v tušu,nasprot avtobusne postaje,da ne bo pomote

No, to sem čakalauser posted image . Se vidimouser posted image
Nočko punce.

Ja, se vidimo, lahko noč

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

veljauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 22:54

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Nočko vsem, dobro se naspite, pa vsi otročki tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 22:55

clock-img

Anonimen

aleksandra zakaj pod tvojim imenom ni zvezdic?

clock-img

30.09.2008, 22:57

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

a nisi rekla mojca da greš spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ..zdej pa res..dijo
lunica al pa počakaš da se zmes strdi pol pa sam dol stepeš pa je spet za uporabouser posted image user posted image ..(FUJuser posted image )
No nočko,zdej pa res..

...in ti se sprašuješ zakaj ze meče iz interneta....FUUUUUUUUUUUUUJuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

30.09.2008, 22:57

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

aleksandra zakaj pod tvojim imenom ni zvezdic?

Ups, sem spreminjala slikce, pa malo šarila po profiluuser posted image

clock-img

30.09.2008, 22:59

clock-img

Anonimen

Zdej pa tud jst grem - pod tuš, pa spat. Se nism upala iti vmes, ker bi mela preveč za prebratuser posted image

clock-img

30.09.2008, 23:01

clock-img

Anonimen

Ma ve ste res nore. Sem vas pa le prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj komentiram' Tko na hitro: kile so še vedno + 15 user posted image user posted image user posted image , Sara vaga že čez 7 kil user posted image , zdej mi spi že 2 uri- itak, vrečo spalno pa imamo še od mene z motivi smrkcev.user posted image Je kot nova.user posted image

No, jutr pa naprej. Dijo Hormončice. Ja, danes ste se pokazale v vsem svojem čaru.user posted image

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Ej, mene pa nobena ne komentira!!! Packe!!! user posted image   vas bom na user posted image !!! user posted image

res,smo packe,,,,,obljubim,nebom te pozabila......tvoj mali,ponočnjak,kako pa spi podnevi.....uvedi en ritua zvečer,jaz ga vedno na isti način uspavam,ga nahranim,potem pa kopanje,mazanje,oblačenje v pižamo,hranjenje v spalnici,brez lučke,podre kupček,orenk punkne in spat.Otroci imajo zelo radi rituale probaj.

No sedaj pa grem res spat....moram pa priznat,da sem se mela nooooroooo dobro,hvala vam punce,za lep večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

clock-img

Anonimen

In potem vse tiho je bilo.

Lahko nočko vsem še 1x.

clock-img

30.09.2008, 23:02

clock-img

Anonimen

Milsim da vam julijke ne bodo dale spat danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Milsim da vam julijke ne bodo dale spat danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi vsak večer tko čvekale, bi še majčice ujeleuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem

clock-img

30.09.2008, 23:05

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

a pol imamo vse te vreče iz HM-a user posted image

ne, mi je pa nimamo user posted image user posted image  jo mamo iz Tschibota, pa je očitno ful topla, kar naš spi v svoji pojstli, prej se je pa skoz pri mamici stiskal.user posted image  

clock-img

30.09.2008, 23:11

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

joj...nore ste....sem se zdaj prebijala, da se bom jutri v debato lohk vklučla

NinnY...so bli dobri eklerji , ane!!!user posted image

Pikica....ojej...ti maš pa ziher ponočnjake...mogoč je zamenjal noč za dan....čez dan mej vse pržgan, zvečer mu pa nkar ne pust TV-ja gledat. Aja...pa že kar sam se ti kravce spravi past. user posted image

Naša tamala se zdej par dni matra, da se obrne s trebuha na hrbet...in ji včasih rata, velikokrat pa ne....KAJ PA VAŠI

clock-img

30.09.2008, 23:13

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

aha...ko pa vas ujamem ..pa pavzo prtisnete....bom še jaz bunkat začela. No vsaj razne vzklike in mašila ste opustileuser posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 23:13

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

evo, sem uspela vse prebrat, zdej ste šle pa vse v mižuleuser posted image

clock-img

30.09.2008, 23:14

clock-img

Anonimen

Tina - naš se že 14 dni obrača s hrbta na trebuh, ga morm vsepovsod zalagat s povštri.

clock-img

30.09.2008, 23:14

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

ne mi rečt...upam, da me boste v naglici sploh opazle (prej glih niste velik šmirglale, k je šla štafeta)user posted image ...se pa sama s sabo zgovarjamuser posted image

clock-img

30.09.2008, 23:15

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

O nya...pa pikica...a res...a je pol moja pozna (vem da se je pri 2 mescih sama obrnila, pa nikoli več)....zdej se bom pa to sekirala...z glasom se je tud dolg šparalauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem