cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>>

clock-img

02.10.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

ja saj nekaj že namiguje na user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pol pa kruser posted image ..jst komi zdej ene tri dni ne krvavim več,drgač sem pa skoz od poroda skor..pa bo treba kej začet...sam mi ni..nevem grem raj na rr zvečer,pol pa ko grem spat sem pa preutrujena k sem cel dan sama s malim pa ga je treba cel dan animirat...

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

nič, Izabela se bo odločila za tistega, ki ima večjega lulijauser posted image user posted image

Naš ma prav gotovo največja jajčka user posted image  - k ma hidrokelo, ampak naje sam do 1.leta.

clock-img

clock-img

Anonimen

ooooooooooooooouuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa

clock-img

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

no samo še 68

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

02.10.2008, 21:19

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

ste že kar obrnile stran. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

clock-img

clock-img

Anonimen

ninny - upam da nama bo res uspelo na en kofi it. Prejšni teden je bil naš tko bogi, da nisem nikamor hodila.

ta teden sva pa midve kar noter tako, da v bližnji prihodnosti pa bo en kofi, imam še 14 dni avto, potem pa ga ima spet moj tako, da če nama bo zneslo lahko v roku 14 dniuser posted image Sem pa zadnjič govorila z najino skupno sostanovalko iz P- me je klicala.

clock-img

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

aja, jst sm pa neki prehlajena user posted image  me je včeri zvečer, ko sva šla spat, začel neki v grlu praskat in sem dvakrat zakašljala, pol me je pa moj nagnal iz postelje in rekel, da naj grem v otroško sobo spat, da ne bom bacilov na Žigata popluvala (je Žiga namreč še vedno v najini spalnici). No, pa sem bila v sekundi izseljena user posted image  No, prednost pa je, da ga potem tud ponoč nisem futrala, da se ne bi revež kaj nalezel...in kot kaže, bom danes ponoč tudi v svoji postelji spal, ker še vedno neki smrkam user posted image

Žiga je car!

clock-img

02.10.2008, 21:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

nič, Izabela se bo odločila za tistega, ki ima večjega lulijauser posted image user posted image

Naš ma prav gotovo največja jajčka user posted image  - k ma hidrokelo, ampak naje sam do 1.leta.

ja naš jo ima tud..sej bo do enga leta šla

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

no, ve kar dajajte slikice od lulijev gor, jaz grem zdaj enga orenk lulija pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

*Mojca*, .... ne, niti treba, zezam se

clock-img

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

saj smo vsi nekaj bolani, groza to vreme

clock-img

02.10.2008, 21:21

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

alea jaz tudi. Če ne bo joj.

clock-img

clock-img

Anonimen

no, ve kar dajajte slikice od lulijev gor, jaz grem zdaj enga orenk lulija pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Lepo bodite jaz se grem cartat, bom jutri zvečer bolj aktivna ko bom sama. Lepo spančkajte

clock-img

02.10.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

lej lej babe žabe alea in romy gresta v akcijouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

alea jaz tudi. Če ne bo joj.

user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 21:23

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

katera koda a shrani.si je za slikco v profilu? anyone?

alea bom probala zrihtat, zdej me neki zajebava user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

Anonimen

nočko romy in fino cartanje

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Mojca, tista k piše s predogledom....edin, če bi rada jumbo plakat user posted image

Žiga je car!

clock-img

02.10.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

katera koda a shrani.si je za slikco v profilu? anyone?

alea bom probala zrihtat, zdej me neki zajebava user posted image user posted image

uh ne vem, to k si jo sedaj dala ni

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ninny - upam da nama bo res uspelo na en kofi it. Prejšni teden je bil naš tko bogi, da nisem nikamor hodila.

ta teden sva pa midve kar noter tako, da v bližnji prihodnosti pa bo en kofi, imam še 14 dni avto, potem pa ga ima spet moj tako, da če nama bo zneslo lahko v roku 14 dniuser posted image Sem pa zadnjič govorila z najino skupno sostanovalko iz P- me je klicala.

Super. A se fino rihtata, je tamala tud tak buhtelčekuser posted image . Za kofi se pa morva res zment, samo da se najina otročka spravita v reduser posted image user posted image , jaz bi sicer šla tud v LJ na čvek, sam mi je kar predaleč, pa še na mojem avtu nimam vinjete, se mi zdi zdej brezveze kupovat za dva meseca, ker če gremo proti LJ, gremo tko z moževim avtom.

Aja, sem te že nekajkrat hotela vprašat, a si ti Emo kaj dala v vodo ko ste bli v toplicah? Eni namreč so ful proti kopanju dojenčkov v bazenih zaradi klora.

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

ne ne, da dam pod profil. A ni tista s predogledom za v besedilo?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

02.10.2008, 21:25

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

aja ups, pardon, sem prehit prebrala....za profil pa pojma nimam

Žiga je car!

clock-img

02.10.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

mi smo vinjeto šele zdej kupla pa ti velja pol leta od dneva nakupa ne do novega leta

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem