, super! Boš videla, kako bo Larisa uživala, vidva pa zraven nje! A greste v apartma ali hotel? Mi smo bili v ta leseni hišici. Jo je mama vzela v najem za 10 dni. Pa je koštala 215 € s 5 kartami za kopanje. Na koncu sta pa še vse onadva financirala in nista hotela od mene niti evra ne

. Sem rekla, da za đabe lahko takoj ponovimo

.
putina, jaz pa sesalec dam že Timu v uporabo

. Sva se zmenila, da bo on sesal Anajino preprogo za igranje, ker se tudi on igra na njej. Ostalih tapecirn pa nimamo. Zaenkrat je kar navdušen, samo ga moram zmerom spomnit, da ga delo še čaka.
Sicer pa Anajo pri teh opravilih najraje posedem v triptrapa, da imam mir pri teh opravilih.
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou
BAMBY ne stekam cist dobr tegale....jest mislm da moj tai ne bo nc prikrajsan ker bo edincek
mery, vem, da Tai ne bo prikrajšan materialnih dobrin, pa vajine ljubezni do njega tudi ne. Ne razmišljaš pa o tem, da bi on rabil tudi enega bratca ali sestrico, ki bo rasel z njim, ki mu bo lahko zaupal, s katerim se bo igral.... in kasneje, ki bi mu bil lahko edini najbližji sorodnik, ko vaju več ne bo (oprosti, to se zelo grobo sliši, ampak tako je življenje). V tem primeru bi bilo fajn, ko bi slišala predavnje, ki ga je imela ena gospa, ko smo imeli priprave na krst. Je lepo povedala na to temo.
Anaja je končno zaspala, čeprav sem mislila, da ne bo

.
Sem pa malo prej dobila oblekci za krst

. Da ne bo pomote, sem dobila dve, da se odločim, katero bo madam na veliki dan nosila

.