Dan!
Uf kakšne debate, sem komaj prebrala...
Dones sem se dobr naspala, je moj dežural
Jaz tudi nisem proti vrtcem, se mi pa zdi da je strost 11m čist prekmalu da se za cel dan ločimo od otrok. Žal večkrat nimamo druge možnosti, kot da damo svoje zakladke v varstvo tujim ljudem
sem že večkrat napisala, da sem za svojega Janeza našla privat varstvo do septembra, potem pa računam na vpis v vrtec
Pa k sreči se bom lahko dogovorila za 6 urni delavnik
tko da le ni vse tako slabo...
Opažam pa že zdej pri mojem tamavčku, kok mu manjka družba
kamor koli pridemo, kjer so majhni otroci, čist pozabi name, se jim reži in se zabava po svoje
tud doma, kar tečnari če se ne ukvarjaš z njim, sej pol se pa tko reži, k se plazim z njim, pa se mečkava pa tko ..., sej se zna sam zamotit, sam že zdej vidim, da mu manjka družba
Jaz pa tko obupujem nad željo po še enem
no, bomo vidl čez par let
No, pa z mislijo od Bamby se tudi malo strinjam, samo ko mene in možeka več ne bo, bo imel še bratrance in druge člane družine, tko da našemu definitivno ne bo dolgčas
ker je možekova žlahta OGROMNA
Sej sem že pozabila, kaj vse ste pisale
Larisa, jaz mu dam kar navadne testnine (peresnike) in mu jih pretlačim. Sicer jih pa do zdej še ni velikokrat jedel
Madeži na slinčkih - se ne spopadam več z njimi
tisti ki so oreng svinjski so za hranjenje, tistih par, ki so pa še čisti so pa za na okol hodit
, po končani uporabi bodo šli v smeti
Februarka
za mini dopust, jaz bi tud šla takole, pa se mi zdi da ne bo nič iz tega, čeprav sva z možekom nekaj takega planirala, zdej pa ti najini šihti ... Pa fino za službo, sej se boste čist ujeli v nov ritem... Sej mi se tud včasih nič ne vidimo, ker se z možekom že 4 mesece šihtava ... pa saj gre... kaj lahko jaz rečem, ko delam ko je on med tednom frej, on pa potem cel vikend dela,ko sem jaz frej
Ella, naš Janez je enako delal kot Zoja, se je vstal na noge, za vsest je pa tulit začel... no zdej se je pa v 2 dneh sam naučil oz. pogruntal
ful ga je dobr opazovat kako napreduje, predvsem pa kolk ima ravnotežja in kako motoriko razvija... Po eni strani komaj čakam da bo čist samostojno hodil, sam pol ga bo pa res povsod zadost
boljš mal kasnej pa za ziher
Elma, nismo pozabile nate
, sam nas je tle gor tko velik, jaz osebno sem pa bolj med lenimi za komentiranje... bolj se vtikam v debate, kjer imam kaj zraven za počebljat, če pa o čem ne vem, pa želim lahko le najlepše želje, itd. Pogrešamo pa tu gor veliko čvekic, ki so bile včasih pridne za klepetat, sedaj pa najbrž ni več toliko časa
pa čedalje manj ga bo, ko bomo šle na šiht... No, jaz sem v prejšnji službi lahko velik čebljala tu gor, zdej pa ne bom več mogla, ker je v novi službi skoz delo
Jutri imam pa frizerja, je že čas da grem nazaj med blondinke
, no vsaj malo na svetlejše, ker tale rjava barva las res ni zame... aja, pa strigla se še ne bom
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 6.11.2008 17:17:37 >