dobro jutro
...naša noč prava superca proti ostalim prejšnje dni
...je princess zaspala že ob 19h, pa spala do 21:30h, poglodala eno zizo, spala do 1:30h, spet pomalicala pa potem budnica ob 3:30, ko sem jo dala k sebi v posteljo, pol sta pa hkrati z mojim vstala ob 5:30.
ej ne morem verjet, da sem cele 3 ure v kosu spala...sem se ob 1:30 zbudila že cela prerojena, bi lahko kar vstala menda
očitno je bila pri nas za nespanje kriva luna al kaj?!
je šel pa danes moj na en seminar v kranj, pa ga dva dni ne bo...ne vem a mi paše al sem mal žalostna...po moje oboje po mal
...sva včer zvečer mogla mal jote nadoknadit
...hmmm sva kar dvakrat skuhala...prej skor 14 dni nič nisva, ker je bla rdeča na obisku pa mal je bla tamala bolana, pa mal je naju štihal, pa mal sva bla skregana, kar tko za bv
...no pa so se včer stene tresle menda
, tko, da če omenjajo kak potres z epicentrom v sredini celja, no to sva bila midva
zvečer niste bile pa nič zgovorne, ste bile tud ve na podobnih položajih kot jaz?!
...mislim, da je danes eden redkih dni, ko vas lahko preberem za nazaj...ja je treba mal tempo upočasnit, da nas ne bodo skinli z ringaraje zaradi preobilice čvekanja
se opravičujem
nizy, vem da to ni bilo namenjeno meni...sam kaj pa naj bi to pomenilo? sem mal firbčna...
pa če se hvalite z baklavami, ni lepo, da se samtko zaradi lepšega, ker jaz jih naravnost obožujem
nič, grem zdaj pogledat kaj naša dečva počne...pridem še pol kaj nazaj