IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
Bamby -
da ste se pozdravili oz. da ste boljše. Ampak te cifre teh copat ali pa čevljev so res full čudne. Naši nobeni copatki iz E-baya niso prav, je vse preveliko, pa sem vzela velikosti od 6 do 12 mesecev.
Saj tisti so naši tudi še zelo veliki, ampak teli so pa po eno št. in so za celo cifro manjši kot jih imam že od prej. Le druga firma, pa je vse drugače

. Zdaj so že novi na poti

!
itata, je pa Jakob res ubogi, če mi 3 zobki hkrati ven grejo

!
vrtnica,
kako veli kje že Janez! Taprav dec

!!!! Pa čestitke za 9 M

!
SN, tudi Lani čestitke za 9 M

! Sem pa jaz 1x šele dala rdečo peso Anaji, pol je pa zbolela, je pa nisem matrala, ker tudi apetita ni imela. Sem jo pa skuhala, naribala na lističe in sem jo dla tudi zamrznit po kupčkih. Za obrok sem pa skuhala tudi krompir, ki sem ga z vilici zmečkala in posebej zmečkala tudi rdečo peso. Nekaj žličk je tega pojedla, samo je težko požirala (po moje je bila že bolna tisit dan

) Ker nama tako ni šlo več, sem krompir in peso skupaj zmešala in dodala aptamil, da je nastal pire, bolj tekoč kot ne. No, takega je pa potem pojedla!
Je pa tudi Lana kar lepo zrasla. Me zanima, kakšne mere bo pa Anaja imela konec meseca

.
Mi smo pa dopoldan šli na tržnico. Sva se z mojo mamo dobili in je Anaji kupila dvoje žabic za prihajajočo zimo

! Pol ji je pa še ene kupila, ki jih bo imela pa za krst. Jaz sem pa nova za eno majico. Popoldan sva pa z mamo spet šli na Vrhniko oblekce za krst pomerjat in je gospa obljubila, da bo kar dve poslala, pol se bomo pa odločili, katero bo imela. Ena je bila namreč ful luštna, le prevelika. Če bo imela manjšo, jo bo namreč poslala. Krst bomo končno imeli 9.novembra. Sem ji prejle tudi že obutev naročila. Upam, da pride do časa!