IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka
bamby - kako je bilo v gledališču?
Predstava uspela v polno, pa mulc je bil tudi kar priden. Aja, pa soigralka Kuntnerju je bila Tetkičevč, tako da ni dvoma v kvaliteti predstave.
dolenjka, Tara je res carica, ampak Stipe je pa kralj

!
bajsa, KM sem jaz Timu začela že pri 6 mesecih dajat, Anaji pa ne. Če tiste pol deci mleka lepo prenaša, pol ni panike, da ne bi dobro prenašala tudi 2 dcl. Jaz vem, da sem Timu vse vrste čokolinotov z alpskim mlekom delala. Bom pa jaz Anaji ga tudi začela postopno uvajat. Zdaj bo stara že 9M.
Zakaj se AM ne bi pogreval, ne vem povedat

, ampak jaz ga vseeno. Če mi sprva spije samo 1 dcl, ji čez eno uro dam še ostalega - pogretega, pa ga spije, pa problemov tudi ni. Povsod pa tudi piše, naj se na AM ne bi kuhalo, pa to tudi ne vem zakaj ne

.
IZVIRNO SPOROČILO: nizy
bajsa - glede KM , jaz ga dajem že od 6m , sicer v manjših količinah cca. 200ml največ ,.... pa ponavadi dam alpsko mleko , domačega pa ne ker je premastno
Problem KM ni v mastnosti, ampak v beljakovinah, ker ga ima čisto preveč. Glede mastnosti je pa čisto OK.
mlavla, tele količine so meni res kar velike, samo otroci se razlikujejo in eni pojejo več, drugi manj. Pa teža je čist OK. Če si v skrbeh, se pojdi malo k pediatru posvetovat glede tega. Tako boš najbolj pomirjena. Morda je zanimivo tole, da lahko še toliko spije zraven

. Ne da bi hotela kaj strašit, ampak morda bi bil lahko to znak sladkorne

. Ne vem, moje laično mišljenje.
Pri nas je vse po starem. Zdaj se odpravljamo v LJ po nakupih.
Vsem slavljencem čestitke za 8M

!!!