writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.10.2008, 23:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.10.2008, 23:14

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

..dobite drugič za dobro jutro namesto kave kup nezlikanih cot user posted image

Hehehe...to bi pa bil res dober začetek tedna!

clock-img

12.10.2008, 23:17

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Mi smo se tudi potepali, Aleksander je šel prvič na malo daljši izlet in smo šli na Bled. Ful je bilo vozičkarjev, sem že gruntala če je kdo z RR tam user posted image   No, po daljšem sprehodu na kremšnita in kofetek, pol pa domov, ker je mali že malce sitnaril, očitno je bilo za prvič zvrhano dovolj.

No zdaj pa še pospravit kopalnico, sem ful nastlala, pol pa spat ... jutri grem končno do dohtarce in morda še v službo se pokazat z novim članom user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

12.10.2008, 23:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.10.2008, 23:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.10.2008, 23:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.10.2008, 23:28

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Aja, še dokaz  ...

user posted image

08.08.2008

clock-img

12.10.2008, 23:28

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz tud grem k dragemu se gret

HD kupi si test, da te ne bo razjedalo - moja G pravi da smo po porodu ful plodne

To se m tudi jaz slišala ... da je po porodu največ možnosti za še enega črmlja user posted image

08.08.2008

clock-img

12.10.2008, 23:49

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

je to res,da kamilični obkladek omili bolečine?

Ja, res je. S seboj imej filter vrečko kamiličnega čaja in ga z vročo vodo polij potem pa ji ga gor na pikico položi. Jaz še bom preventivno dala žličko Lekadola. Tako tudi pediatrinja priporoča. Tavečjega je vedno cepljenje mantralo.

clock-img

13.10.2008, 07:18

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Jutro...
evo kavice.... user posted image user posted image user posted image ,
Lara ne more spat, posledično pa tudi jaz ne user posted image .
Vremenska napoved: krasno sončno vreme user posted image

p.s. Prilepila bi vam slikice kave, sam mi nekaj ne gre. Kako že? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 13.10.2008 7:21:04 >

clock-img

13.10.2008, 08:11

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Dober dan, saj dobo jutro vam je že samsa voščila....

No, obsedela sem pred comp, z mano pa liter mleka, saj si grem naredit zajtrk (ne iz celega litra).

bilobil: nekdo te mora spomniti, da ga vzameš user posted image

almera: odkra te poznam, same almere srečujem.

slabost v avtu:
meni je še vedno slabo, pa nisem več mala. Potrebuješ "trši" avto ali pa tablete proti slabosti. Aja, malo odpri okno oz. klimo vklopi, da se zrak v avtu premeša, je takoj bolje - preverjeno deluje.

torte: kje so, vse ste nekaj grozile s slikicami?

lex: lepi sta in torta je videti okusna. mnjami

clock-img

13.10.2008, 08:26

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Frutka-
Mali se je prvič peljal z rudlbanom,...... Kaj je touser posted image
HD-bi mogla mogoče po testek? He, he, he,...user posted image user posted image user posted image . To, da si ful ploden po porodu drži, vem iz lastnih izkušenj. Sam inekcija bi pa mogla držatuser posted image
Jaz imam hlače iz neoprena. Če jih rabiš samo za tisti teden ti jih kamot posodim. Pri neoprenu je to, da se segreje inuser posted image  ne zebe, kot pa npr. v plavalnih pleničkah. Meni tudi nikoli ni nobena kakala, ko smo bili v bazenu, tako, da nisem imela kakšnih problemov z čiščenjem kakca. Imam tudi fredov obroč, samo sta se tavečji nekaj igrali in malo spušča. Bom nabavila novega, ker je res super.

Koroška srečanje- kje bi se dobile? Ravne, SG, Dravograd? Meni je vseeno, če ve katera za kakšen fajn plac,...
Mogoče drug teden?...

clock-img

13.10.2008, 08:27

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Aja, zakaj mi včasih noče kopirat in prilepit, da bi bil bel okvirček?

clock-img

13.10.2008, 08:29

clock-img

lidija***

pencil-img

884

p.s. Prilepila bi vam slikice kave, sam mi nekaj ne gre. Kako že? user posted image user posted image

Tudi jaz tega ne znamuser posted image

clock-img

13.10.2008, 08:33

clock-img

lidija***

pencil-img

884

monologi.....
Lex- super fotke, tudi jaz ji bom zbrala kiklico, ki mi bo všeč in verjetno ne bo bela
Majuška- a si mu dala malo smetaneuser posted image , ti, ti ,ti,...

clock-img

13.10.2008, 08:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2008, 08:57

clock-img

papir

pencil-img

207

dobro juto!
hd a si test naredila?

clock-img

13.10.2008, 09:23

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Koroška srečanje- kje bi se dobile? Ravne, SG, Dravograd? Meni je vseeno, če ve katera za kakšen fajn plac,...
Mogoče drug teden?...

Tudi meni je vseeno v katerem kraju, saj je vse blizu user posted image user posted image
Komot lahko naslednji teden... upam, da bo tako krasno vreme kot je zdaj user posted image

clock-img

13.10.2008, 09:36

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Tudi meni je vseeno v katerem kraju, saj je vse blizu
Komot lahko naslednji teden... upam, da bo tako krasno vreme kot je zdaj

Potem pa počakajva, da se katera še javi, drugače pa se zmeniva sami. Upam, da vreme še bo ... lepo.

clock-img

13.10.2008, 09:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2008, 09:47

clock-img

lidija***

pencil-img

884

levinja; ne ga lomit namesto kave nezlikane coteuser posted image , bi te dala večina kr na ignoreuser posted image user posted image user posted image , hecam se, sej razumeš

Ja, se strinjam. Da ne bi slučajno kakšnega perila fotkala, ker se sam obrnem pa ga vidim kup. Nikoli ne pridem do koncauser posted image user posted image . Nas je pet, ... pa naj še kdo reče dauser posted image  porabijo veliko perila...user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 09:54

clock-img

sončika84

pencil-img

606

pozdravljene!
Mi smo bli včeraj na lepem izletu,ki se je končal s slabo voljo. smo šli v piran,pa je blo ful lepo-sonček,jaz,moj dragi in mali,ki je spančkal najprej v kengurujčku in nato v vozičku. potem sva se odpravla jest in se je seevda mali zbudil in naredu  tak kažin. to se je dru kot bi mu pol roke manjkalo,pa ni tel jest ne pit ne nič. grozn,me je blo kr mal sram. tko d sva na hitr zmetala tisto ribo vase in so šli. in celo pot do avta se je dru,da so vsi mimoidoči sam gledali. hjoo,groza! še zdaj ne vem kaj mu je blo. katastrofa! sva rekla,da več nikamor ne greva z njim,dokler mal ne zraste. k to ni za nikamor.

clock-img

13.10.2008, 09:59

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Sončika

sva rekla,da več nikamor ne greva z njim,dokler mal ne zraste. k to ni za nikamor.

Da ne bosta tako kot moja tašča in tast, ko sta menda na morju mojega k mizi privezalauser posted image , na nek štrik in okoli pasu, da jima ni ušeluser posted image user posted image . Je bil tak živc, mendauser posted image

clock-img

13.10.2008, 09:59

clock-img

lex

pencil-img

6532

dobro jutro
jaaaaaaaaaa koroško srečanje - pa še velenje zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa v SG v hotelu? , eh povsod so stopniceuser posted image  kar pomislim (v primeru slabega vremena)

aleks in vita sta bolj atijeva, samo lase imajo pa vsi trije po meni, ati ma črne samo je bolj siv,

nič gospodična ne zdrži več pred compom

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

13.10.2008, 10:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem