writing-img

RE: Julijske čveke, 2008, II. del

clock-img

16.10.2008, 22:48

clock-img

Anonimen

sam dzanika a ni smešno, kako se bojimo, da nam bo kdo kej rekel. kot da mamo sposojenega otroka.

jaz se cela tresem v posvetovalnici, pa ga še previt ne bi znala menda

clock-img

16.10.2008, 22:49

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

Blacky...dej mi napovej kdaj bom diplomirala...pazi kaj rečeš!

user posted image user posted image user posted image ma za crknt no

clock-img

16.10.2008, 22:49

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

jooj božiček.

najlepši božič do sedaj bo.

sem ravno prej mojemu govorila..

smrekica v kotu, lučke, pod smrekico darilce za lukca, pred smrekico puhast tepih (ga nimamo, sam fajn se bere), na tepihu pa bo luka čičal in se igral.

joj kak se veselim trenutkov, ki prihajajo.

Joj, kak si ti smotana.user posted image user posted image user posted image  Solze mi tečejo od smeha...user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 22:51

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

jooj božiček.

najlepši božič do sedaj bo.

sem ravno prej mojemu govorila..

smrekica v kotu, lučke, pod smrekico darilce za lukca, pred smrekico puhast tepih (ga nimamo, sam fajn se bere), na tepihu pa bo luka čičal in se igral.

joj kak se veselim trenutkov, ki prihajajo.

Joj, kak si ti smotana. Solze mi tečejo od smeha...

Ja tole je tut mene fajn v smeh spravlo user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ja ma, če je osladno naj bo tak osladno kot se šika! user posted image user posted image

aja še to, blacky plis, a se bo moja sestra letos poročila al ne?

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.10.2008, 22:52

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

lunica tebe smo itak že ene par tednov nazaj pogruntal, da boš tu prvauser posted image user posted image user posted image user posted image .

ne zamerit

za tolažbo: jaz sem sedaj drugič tudi dobila dosti kasneje

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

ja lunica je res da delamo kot bi mele sposojenega otroka. Sam mi gre res na živce k se v vse vtaknejo tut v tist kar res nebi blo treba... Ma zdej k ste vse to govorile kaj ste zvedele na sistemackih me je prav strah v ponedeljek it. Ma men se zdi da ma naš vsega po malem kar ste naštele. 

clock-img

16.10.2008, 22:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2008, 22:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2008, 22:54

clock-img

Anonimen

ne hruška a veš kater tepih me FULLLL mika, pa ga moj noče met, češ da grejo ven mucike. kak se mu reče no...

tak kot bi koščki preje ven gledali, a misliva isto?prav neko ime ma.. pa se mi zdi, da bi ful v dnevno pasal.

glugluglu, joj nehaj. user posted image če je pa človek za sex kaznovan, pol pa tut ne vem kje je pravica!

clock-img

16.10.2008, 22:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2008, 22:55

clock-img

Anonimen

levinja hitreje beri! user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 22:56

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

sam dzanika a ni smešno, kako se bojimo, da nam bo kdo kej rekel. kot da mamo sposojenega otroka.

ja tako sem se jaz takrat pri Marku tresla, sedaj pa sam naj mi kakšna pametna sestra proba kaj reč ,brruser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

No saj da ne boš mislila, kaj je nama zadnjič rekla ena šoja v razvojni ambulanti na Vičuuser posted image

Da naj nikar ne misliva, kot mnogi starši, da je otrok NAJIN! Vsak ima otroka samo na posojo. No, saj to je bila samo ena izmed brihtnih izjav te ženske.

Šla sva pa v razvojno, ker je pri rojstvu imel ovito popkovino okoli vratu in so ga predihavali in baje je posledično prišlo do tega, da glavico zelo nazaj obrača. Zdaj hodimo na fizioterapijo in telovadimo doma in je stanje že veliko boljše.

clock-img

clock-img

Anonimen

aha shagy je

http://www.tepihland.hr/akcije/tepisi/tepih-SHAGGY.jpg

ko bom velika, ga bom mela, pa če je na koncu čist populjen.

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2008, 22:57

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

HD, diplomirala boš definitivno enkrat do Kalijinega 18 rd.user posted image

Lunica, tvoja sestra pa se letos ne bo poročila. Ker nima več dovolj časa, če še zdaj ni začela planirat poroke.user posted image
Ti pa še nisi noseča, ampak Luka sigurno ne bo edinec, kot se hršiš tu gor.user posted image

clock-img

16.10.2008, 22:58

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

punce, ko se začnejo julijke na nosečnosti,mormo vse julijke tja uletet in zbombandirat prve tri straniz dobrimi željami user posted image user posted image

čeprav to itak nobena nosečka ne bere user posted image

Kaj ne, jaz sem lani, ko so julijke 2007 uletele k nam in nam zaželele vse lepo. Saj veš, da jaz moram vse prebrat.user posted image

clock-img

16.10.2008, 22:58

clock-img

Anonimen

sposojen... user posted image user posted image that is some high cosmic shit user posted image

clock-img

16.10.2008, 22:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2008, 22:59

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

čer,
evo mene..zmatrana ko pes..mala je imela zdaj show program od 8h (beri:drla se je kdo ve zakaj user posted image ), ponoči pa je spet 2 uri prebedela in se hihitala sama sebi user posted image ..valda da spet nisem spala..pol pa se mi je še posračkala na roko..drek sem imela vse za nohti  user posted image user posted image

O, hvala, jaz pa jem. Dober tek, blacky.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 23:00

clock-img

Anonimen

HD ojoj, a pol je svinjarija problem, sej res, sploh se ga ne da sesat. ampak zgleda pa strupeno.

vidiš vidiš blacky, nič ne verjamem. sploh nimam sestre user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 23:00

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

ma lunica no, sej to ne bi bila kazen no, jaz bi to tako vzela: če hoče pa naj bouser posted image

sicer pa, ziher bo vse ok!!!, ti držim pesti, da te kmalu obišče user posted image , da se ne boš še za to sekirala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem