writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

07.10.2008, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.10.2008, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.10.2008, 21:52

clock-img

Anonimen

Kliente z različnimi rotacijami medenice in premiki v ileosakralnih sklepih, česar posledica je lahko tudi različna dolžina nog, običajno mučijo bolečine v kolkih, križu ali med lopaticami na hrbtu.

Imel sem že več primerov nepravilne geometrije medenice, ki se je odražala na različni dolžini nog (do 1,5cm). Seveda ne govorimo o primeru, kjer so kosti nog različne dolžine - takih primerov je izjemno malo.
Pri klientih, ki imajo omenjene težave že rutinsko s preprosto metodo preverim geometrijo medenice. O potrebnih posegih se odločam po dejanski smeri/smereh rotacije. Običajno je občutno izboljšanje po tretjem posegu. Kontrolne terapije po polovici leta so tudi pokazale, da je izboljšanje trajno.

Vsekakor naj poudarim še enkrat na tem mestu, da so manipulacije izrazito nežne na mišičnem tkivu in ovojnici in sprožijo procese, ki privedejo do nevromuskularnega ravnovesja moči mišic, ki se navezujejo na hrbtenična vretenca. Na ta način se hrbtenična vretenca in ileosakralni sklepi samodejno premaknejo iz napačnega v pravilen položaj. Drža telesa/uravnanje dolžine nog je tako pri bownovi terapiji posledica sprostitev napetosti v mišicah.

clock-img

07.10.2008, 21:53

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Ti pujsast comp, ti bom že dala we are sorry...kliknem desni gumb (po vaših nasvetih) in glej ga tička user posted image user posted image

zimska, si videla, uspelo mi je narediti nove tikerje. In to čisto sama, še auroree mi ni bilo potrebno moriti. user posted image zame.

Čisto sem defektna, ali kako je že lunica 24 napisala. Po novem se mi še vrti. Prejle sva šli s Saro po rože za gorb in ker jih nisva dobile, sva ji šli kupiti še čevlje (60 €, uf). Med vožnjo domov se mi je tako vrtelo, da je še Sara opazila, da čudno peljem.user posted image Tudi sedaj, ko tipkam s emi vrti. Ko bi vsaj kaj spila user posted image .

glugluglu: tudi nam so zadnjič pri Ani v Cicibanu izmerili eno nogo daljšo kot drugo? Kaj pa vem, tudi jaz nimam obe enaki. Samo jaz sem itak defektna (by lunica). Lunica24, hecam se, izraz se mi dopade.

clock-img

07.10.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

HD, tudi luka ma temen popek.

u v velenju, kakšno trgovino pa? pridem kupit kej, če bo kej fajnega user posted image

clock-img

07.10.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

neboglasnica user posted image user posted image user posted image

cukr ti je padel, če te kej "poznam" user posted image hiter prvo pomoč, en košček čokolade

clock-img

07.10.2008, 21:55

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - pridi v Tivoli, naju boš okoli poldne s Populis tam našla

A tako, kar brez mene gresta????? Zdaj sem pa žalostna,  user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2008, 21:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

HD - jaz imam temen popek, ne Bor, pa tudi linea negra se mi še malo pozna

enako ... popek še zmeraj malce temen, linea negra je tudi še vidna user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

neboglasnica user posted image user posted image user posted image

cukr ti je padel, če te kej "poznam" user posted image hiter prvo pomoč, en košček čokolade

Kaj? Samo en košček???

clock-img

07.10.2008, 21:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Anonimen

neboglasnica, za prvo silo bo. tolk da se vrtoglavica konča, pol pa hitr še ostalo, da se ne pokvari user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

hruška, pa mi piši na zs. tudi midva z mojim sva v pogovorih za sp. načrtujeva v roku 9 mesecev.

clock-img

07.10.2008, 21:59

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

lunica24: tale tvoja tehtnica mi je všeč

clock-img

07.10.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

aja neboglasnica? sam je taka čudna, se je kr ustavla. misliš da je pokvarjena? user posted image

clock-img

07.10.2008, 22:01

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Ja, to bo to. Kar tolaži se. Jaz si vedno zvečer rečem, da jutri pa res.Pa kaj, ko pride jutri, volja izpuhti... Poskusi zamenjati baterije. Ko sem jih jaz, je pokazala še več. Žal.

clock-img

07.10.2008, 22:03

clock-img

Anonimen

to je zato, ker si morš rečt: danes pa res.

samo se bojim, da si ti odvisna od cukra. težka bo. user posted image

clock-img

07.10.2008, 22:06

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Ja in ker sem odvisnik in zadnje dni malo manj cukra pojem, ker me nekaj peče v grlu, zgaga user posted image , ima moj sine abstinenčno krizo in ne kaka.

Drage moje, jaz grem posteljo pogret, ker se mi spi. In, če se mi bo jutri še kar vrtelo, bom poklicala zdravnico, pa naj se ona ubada s tem. Dragi gleda nogomet, zdaj vsaj vem, zakaj je s Stašem spal cel dan. Mene je pa očitno kostanjev piknik utrudil. Ja lupljenje kostanja in glodanje le-tega je utrudljiva reč.

Nočka, lepo pančkite!

clock-img

07.10.2008, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.10.2008, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.10.2008, 22:12

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

lunica kje si to tehtnico našla. Jaz bi tudi mela. user posted image

clock-img

07.10.2008, 22:14

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

punce kako vam rata male tko dolg pokonc držat. Moj je okrog pol osmih že tko zmatran da včasih zaspi že med tem ko je... user posted image   Študiram način kako ga obdržati pokonci vsaj do devetih. user posted image   Ma ktera kakšno idejo?

clock-img

07.10.2008, 22:15

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

lunica hvala za odgovore!!!user posted image

Flower, samo danes je šepala Nina, prej pa ne, ni še imela poškodbe noge ali v mavcu, trenira pa karate, pa si je lahko tudi tam kaj nategnila.

popek - tudi moj je še vedno temen in zgleda kot bi bil umazan.

gledam tole sedaj na Akanalu - svingerji, ma jaz ne vem, a pri nas lahko naredijo kdaj nekaj, da bojo znali bolj naravno igrati. Sicer je pa itak House na poptv.

clock-img

07.10.2008, 22:17

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Flower, ti imaš uhan v jeziku????? Vauuu, sem kar v šoku, nisem si te take predstavljala.user posted image

Glede na to, da sem imela daleč največji nosečniški trebuh med vami, se pa moram pohvalit, da linea negre pa nimam in je niti nisem imela. Saj vem, da ni povezano z velikostjo lampiča, samo malo se hvalim.user posted image

Babike, dr. House je na popu, da ga ne boste zamudile tiste, ki ga rade gledate. Jaz že. Sem že pol dohtarja zraven ratala.user posted image user posted image

clock-img

07.10.2008, 22:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem