writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

11.11.2008, 20:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image .................luškan pišek...............user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

A ti vsak dan kopaš LN? Tud zdaj,ko je prehlajena

vsak drugi dan. ja tud zdej jo, jo itak v kuhinji, pa naštimam lonec vode s soljo, da vre, za čiščenje noska..........potem jo oblečem, kapco tanko ji dam gor (ma tok las, da ji morem.......user posted image ), pa v postelji fajn pokrijem, pa je. danes je že manj smrkala in kašljala ponoči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonec vode z soljouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.11.2008, 20:53

clock-img

meta21

pencil-img

4980

To nas pa še čaka.. ...

Naš prvi pikec v akciji....

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

midve sva pa prišle s pregleda Marija je velika 57,5 cm in ima 4,640 kg

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.11.2008, 20:56

clock-img

meta21

pencil-img

4980

To je ponavadi vedno počela, ko sva se midva kej kregala in je blo napeto ozračje...... al pa če sem jst naglas jokala....

Naša psička isto počne. Tud če se midva objameva mora bit obvezno zraven in se kar enemu na nogo prilepi. Če pa Lovro joka pa na veliko vzdihuje, češ dajte ga že utišat.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce...

jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod.

Kape pa ji nikoli ne dam,edino ko ji lase perem.Pa še takrat za 3 minutke,ker je alergična na kapeuser posted image

clock-img

11.11.2008, 21:10

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Saraya, a ji lase posebej pereš? Jaz mu glavo umijem vsakič ko ga kopam, vsak drugi dan. Je pa res, da nima skoraj nič las.

clock-img

11.11.2008, 21:31

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Naša psička isto počne. Tud če se midva objameva mora bit obvezno zraven

Ja, ja, tudi... če sva ležala na kavču, je prišla ležat na naju... če sva bla oba v kopalnici, je prišla za nama.... zdej jo mal zapostavljamo... pa je zlo fleksibilna... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

11.11.2008, 21:41

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma sej bi jst tudi imela isto, če bi jo samo kopala.... ma jo imam ene pol ure slečeno in malo telovadi... pa masiram jo... že tako vedno kiha, ko ji plenico menjavamo...

clock-img

11.11.2008, 21:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya, a ji lase posebej pereš? Jaz mu glavo umijem vsakič ko ga kopam, vsak drugi dan. Je pa res, da nima skoraj nič las.

ja posebej ja.Nekje enkrat tedensko.Kopamo pa vsak danuser posted image

clock-img

11.11.2008, 21:45

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz mu pa vedno vklopim kalorifer v sobi pa še drgeta s spodnjo čeljustjo, ko ga vzamem iz vode, čeprav ga takoj zavijem v brisačo.

clock-img

11.11.2008, 21:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ma sej bi jst tudi imela isto, če bi jo samo kopala.... ma jo imam ene pol ure slečeno in malo telovadi... pa masiram jo... že tako vedno kiha, ko ji plenico menjavamo...

jaz mam v stanovanju itak vedno vroče.Mogoče zarad tega niti ne čutim razlikeuser posted image

clock-img

11.11.2008, 21:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

ga takoj zavijem v brisačo.

naša pa noče bit zavitauser posted image
Je pač odkrita,pa ne dela sile,da bi jo zeblouser posted image

clock-img

11.11.2008, 22:11

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce...

Jaz mojmu pustim kapico eno uro, tak mi je rekla patronažna. preden zapustim prostor ga vedno podojim in odprem vrata, da se počasi temperatura zniža.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

11.11.2008, 22:37

clock-img

lana17

pencil-img

1098

user posted image meta21

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

11.11.2008, 22:38

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Mali že spi? Moj je danes ob pol devetih zaspal, sem ga pdoojila pa kr v zibko položila?
A je res za jutri dež napovedan? Ampak v naših krajih ga ne bo, ane?user posted image

Rousseau

clock-img

11.11.2008, 22:43

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Imam monologe. Več sreče prihodnjič. Računalnik je lačen. Grem mal v posteljo brat. Nočko.

Rousseau

clock-img

11.11.2008, 22:50

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam  v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli...  zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja.... 

clock-img

11.11.2008, 22:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam  v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli...  zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja.... 

hvala enako.

Od pol devetih jo že dajem spat.Njo pa zvija,pa napenjauser posted image
Celo kuhno že mam pobruhanouser posted image

clock-img

11.11.2008, 23:02

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Jaz mojmu pustim kapico eno uro, tak mi je rekla patronažna. preden zapustim prostor ga vedno podojim in odprem vrata, da se počasi temperatura zniža.

jaz tud proti koncu odprem vrata kopalnice, da se malo temperira, pa dam mu tanko kapico gor, pa jo ma včasih kar še čez en del noč gor.....  

Lara naš tud ful začne kihat, ko se previja....roke pa noge pa ima itak nonstop mrzle, razen ko je v vodi,pa še pol en čas... pol pa spet mrzlica

clock-img

11.11.2008, 23:04

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

naš dela isto, ko ga položim v kinderpet - čez dan, pa plane v taki jok, da user posted image ...  Ponoči zaenkrat še ne...

clock-img

11.11.2008, 23:08

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

naš pikec ga tud nekaj serje zadnje dva dni.....mu nekaj nazaj ven priteče, seveda po bodiju, pol se pa tak smeji kot da se mu je ne vem kaj zgodilo....  

Ma sem mu danes spet morala 3x bodi preoblečt sedaj proti večeru....., ma ko sma dopoldan sama pa je mir...

Grem zdaj spat...

...se beremo, ko se beremouser posted image .....

...mogoče bo kratek odklop.....

clock-img

12.11.2008, 08:54

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pozdravljene.
Jaz tudi prižgem kalorifer, ko kopam Lano, pa malo centralno pojačam kake pol ure prej, ker jo pustim nago prej že 15 minut, da se nabrca in jo pokrijem s pleničko. Ko jo oblečem kalorifer ugasnem in centralno dam na normalno temperaturo in ko se začneva dojiti tudi odprem vrata da gre toplota še v druge prostore, da ne zakuhamo. Laske ji zraven kopanja umijem vsak drugi dan, kapce pa ji ne dajem gor, ji pa fejst obrišem laske in ko jo namažem kar hitro oblečem, da se ne sprehladi. Pol pač gas na dojenje, ker drugače mi zaspi v 15 minutah.

clock-img

12.11.2008, 09:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

A ti vsak dan kopaš LN? Tud zdaj,ko je prehlajena

vsak drugi dan. ja tud zdej jo, jo itak v kuhinji, pa naštimam lonec vode s soljo, da vre, za čiščenje noska..........potem jo oblečem, kapco tanko ji dam gor (ma tok las, da ji morem.......user posted image ), pa v postelji fajn pokrijem, pa je. danes je že manj smrkala in kašljala ponoči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonec vode z soljouser posted image

Saraya, P mi je rekla naj dam vodo prevereti, ker LN pač še ne more inhalirati in se ji tako pomaga pucati nosek.

clock-img

12.11.2008, 09:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Od pol devetih jo že dajem spat.Njo pa zvija,pa napenja
Celo kuhno že mam pobruhano

no
lari je sam to falilo, da se mogla še usrat... user posted image in jasno pol še mal pojest... user posted image Sva spali do 6ih in pol od 7ih do 9.30... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem