writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

18.11.2008, 13:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image  .....

bubi - tista najina tema, da se boma spodbujale......user posted image ....eh, zgleda da pol po novem letuuser posted image

clock-img

18.11.2008, 14:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa ponoči?

Ma naša tudi po dnevi ponavadi zlo malo spi.... ko smo v vozičku sicer skoraj vedno.... ma v stanovanju pa bolj malo...

ponoči spi,ja.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.11.2008, 14:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kaj pa je s tejchyuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.11.2008, 14:30

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
kaki uz kolkov imate touser posted image   A ni to pri 3 mesecihuser posted image

Midva imava komaj drug teden, pa je bil včeraj 3 mesece...

Pri nas naročajo pri 2 mesecih.

clock-img

18.11.2008, 14:40

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Meta..... danes mi je ena znanka, ki tudi daje malenu Idroplurivit, rekla, da mu da 15 kapljic, vendar ne vse naenkrat... 

Si me s kom zamenjala? user posted image  Jaz mu dajem Bimbijeve kapljice.

clock-img

18.11.2008, 16:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meta..... danes mi je ena znanka, ki tudi daje malenu Idroplurivit, rekla, da mu da 15 kapljic, vendar ne vse naenkrat... 

Si me s kom zamenjala? user posted image  Jaz mu dajem Bimbijeve kapljice.

Ja, z Amorreal...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

18.11.2008, 17:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

bubi - tista najina tema, da se boma spodbujale...... ....eh, zgleda da pol po novem letu

user posted image user posted image user posted image  ja, zdaj čakam vikend, da gredo vsa praznovanja mimo user posted image

Kaj ni potem takoj veseli december? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

18.11.2008, 17:17

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

tista najina tema, da se boma spodbujale..

Kaj je to.... a hušate? Jst bi tudi, ma se stalno lačna.... ahaa

clock-img

18.11.2008, 17:19

clock-img

miko

pencil-img

10

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

10.9.08 pa se nam je pridružil še Tim .

dam lahko podatke na seznamček??če ja, bi potrebovala še porodno težo in dolžino.user posted image

seveda lahko daš na seznam; teža našega sončka je bila 3390 gr dolžina pa 51 cm.

clock-img

18.11.2008, 17:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

punce.............user posted image user posted image user posted image user posted image .............rezat morm ta prst................

clock-img

18.11.2008, 17:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kaj je to.... a hušate? Jst bi tudi, ma se stalno lačna.... ahaa

jaz hujšam.......sem glih en kos peciva pojedla.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 17:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

punce.............user posted image user posted image user posted image user posted image .............rezat morm ta prst................

kajuser posted image

clock-img

18.11.2008, 17:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kajuser posted image

noče pa noče nehat boleti. včeri sem šla spet do pedikerke, mi je še malo spucala, in rekla,da ne more več kej naredit.če bo še bolelo, morm k dr. in grem danes............pa mi reče, da morm rezat, ker se še gnoji, zato pa boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 18:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

rezat ja,samo ne prstuser posted image

clock-img

18.11.2008, 18:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

rezat ja,samo ne prstuser posted image

ma tok sem smotana...............noht ne prst........user posted image ...............sem živčna, pa pišem bedarije............

clock-img

18.11.2008, 18:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

popravek...............noht.............sem mona..............user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 18:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma ja,ko sem prebrala,me je skoraj kap.user posted image

Pa kaj se ti je sploh zgodilo,a imaš noht zaraščen v meso?user posted image

clock-img

18.11.2008, 18:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ma ja,ko sem prebrala,me je skoraj kap.user posted image

Pa kaj se ti je sploh zgodilo,a imaš noht zaraščen v meso?user posted image

user posted image user posted image ..............oprosti..............sem malo zmedena.............user posted image

ja noht se mi je vrastel v meso.pa sem bedak sama najprej neki pucala, pa sem sam slabše naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 18:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

našauser posted image pa ima neke probleme danes cel dan.
Samo jamra,pa se pesti tišči v usta.
A je možno,da od sora,to srbi?user posted image

clock-img

18.11.2008, 18:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you,to je pogost pojav,splih med in zdaj po porodu.Jaz sem tud imela,sem si sama nekako zrezala,pa poštimala.Saj zgine,samo boli ko user posted image .
Pa Aneja je imela pri letu dni tako,da sva dobile napotnico za rezanje.Pa sem jo v bolnico pripeljala in sem si v trenutku premislila in jo odpeljala domov.Pa se ji je samo poštimalo.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 18.11.2008 18:30:13 >

clock-img

18.11.2008, 18:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you,to je pogost pojav,splih med in zdaj po porodu.Jaz sem tud imela,sem si sama nekako zrezala,pa poštimala.Saj zgine,samo boli ko user posted image .
Pa Aneja je imela pri letu dni tako,da sva dobile napotnico za rezanje.Pa sem jo v bolnico pripeljala in sem si v trenutku premislila in jo odpeljala domov.Pa se ji je samo poštimalo.user posted image

je pol boljše da še malo počakam????

clock-img

18.11.2008, 18:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ne vem,jaz bi raje počakala.
Pomaga,če si v lekarni kupiš eno tako raztopino in namakaš prst notri.user posted image

clock-img

18.11.2008, 19:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Meni je pa možek čikna in pomfri prinesu iz LJ.... in zdej tle klofam z mastnimi rokami... user posted image

clock-img

18.11.2008, 19:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Meni je pa možek čikna in pomfri prinesu iz LJ.... in zdej tle klofam z mastnimi rokami... user posted image

kaj mi lušte delaš.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 19:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem