writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

22.11.2008, 18:30

clock-img

bibica1

pencil-img

112

mene tok trebuh boli, zarad antiiotikovuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 18:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kok sem jst danes zapravljala.... sem Lari tak lep pajacek kupla..... user posted image user posted image Men so tok lepi te dojenčkaste cunjice.... bl ku kiklce pa srajčke......

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

22.11.2008, 19:18

clock-img

bibica1

pencil-img

112

lara croft kakšen pajacek si kupila? pa kje?user posted image

< Sporočilo je popravil bibica1 -- 22.11.2008 19:20:45 >

clock-img

22.11.2008, 19:31

clock-img

pf

pencil-img

4436

Me to you jaz bom Lana dala v sredo cepiti za rota virus. Sprva sem premlevala, sedaj pa sem 100 % odločena, ker kot sem že napisala sem videla sinčka od prijateljice, ki ga je preboleval.
Lara Croft meni so tudi tako slatke te cunjice. Jaz bi ji kar vse kupila, ampak ko tak hitro preraste. No fajn ponosita pajacka.
Lepo spite punce. Grem brat in gledat TV, pa mojega malo zagnjaviti, da me masira malo zraven.

clock-img

22.11.2008, 19:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

Edino v HM je blo to, kar sem hotela....... mucko kitty ima spredaj na veliko.... user posted image

clock-img

22.11.2008, 19:57

clock-img

bibica1

pencil-img

112

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

Edino v HM je blo to, kar sem hotela....... mucko kitty ima spredaj na veliko.... user posted image

[/quote

jaz imam tudi podobno, ta kitty je ful lepauser posted image

clock-img

22.11.2008, 20:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pri krstu ima otrok lahko tudi samo enega botra oz. botrco, ne??

kolkor je meni znano jauser posted image

clock-img

22.11.2008, 20:07

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ali boste dali cepiti za rota virus??? sem slišala tok plusov in minusov, da sem čist zmedena.lana neja bo skoraj 95% šla v vrtec, ker dvomim, da bova našla kakšno varuško. če pa grejo user posted image  v vrtec, se pa baje to ful priporoča...............user posted image user posted image user posted image .............vaše mnenje???

mi ne bomo daliuser posted image

mi tud neuser posted image

clock-img

22.11.2008, 20:19

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma kako je s tem rota virusom? Kaj to je pol treba vsako leto cepit? Kaj pa odrasli?
Ma mi je ne bomo dali....  Kaj če enkrat dobi in preboli potem ne dobi več?

clock-img

22.11.2008, 20:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ma kako je s tem rota virusom? Kaj to je pol treba vsako leto cepit?

kakor je meni znano.............more user posted image  spiti 3 doze............menda...........user posted image

clock-img

22.11.2008, 20:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

kakor je meni znano.............more user posted image  spiti 3 doze............menda...........user posted image

Meni pa so rekli da dve... vsaka košta čez 60€... ma če je treba vsako leto me zanima..

clock-img

22.11.2008, 20:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz bom Lana dala v sredo cepiti za rota virus.

pf, boš potem poročala, kako in kaj...............reakcija, količina cepiva, znesek, kdaj ponovno.............vse, ok??user posted image

clock-img

22.11.2008, 21:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni pa so rekli da dve... vsaka košta čez 60€... ma če je treba vsako leto me zanima..

cena je 150€, dve dozi...... to cepljenje drži max 2 leti več  ne..... Če gledaš, da bo do prvega leta ziher doma, je potem vprašanje , če se sploh splača, če ni v stiku z malimi otroci....

meni je pediater rekel, da je to dobro v primeru, ko imaš še kake otroke v vrtcu

clock-img

22.11.2008, 21:40

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

jaz bom Lana dala v sredo cepiti za rota virus.

pf, boš potem poročala, kako in kaj...............reakcija, količina cepiva, znesek, kdaj ponovno.............vse, ok??user posted image

no, nekaj sem vam že jaz odgovorilauser posted image ,   ...se ne cepi...otrok spije

clock-img

22.11.2008, 21:42

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

saraya - kuku.....

za petek še ti javim....če bom sama se ziher lahko dobima, mogoče bo pa še moj  user posted image  zraven ....

A to nas ma pol več naenkrat al kaj?  Bubi tudiuser posted image

p.s. o slikanju kolkovuser posted image

clock-img

22.11.2008, 22:57

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Pol pa sem od velike večine bila "kregana",da prepozno hodi spat.Zdaj pa jo po osmi že grem vedno rihtat

Saj imam jaz tudi namen to uro od 23 spravit na 19 ali 20, ko se bo pač dalo (npr. pri pol leta ali pa pri 2 letih, ko bom pa bomuser posted image ). Lažje mi je it spat ob polnoči in vstat ob 7h, kot pa it spat prej in vstat ob 5h. So pa tud meni že težili...

clock-img

22.11.2008, 23:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

saraya - kuku.....

za petek še ti javim....če bom sama se ziher lahko dobima, mogoče bo pa še moj  user posted image  zraven ....

A to nas ma pol več naenkrat al kaj?  Bubi tudiuser posted image

p.s. o slikanju kolkovuser posted image

no javi,če ne boš našla.Jaz grem brez user posted image  in Aneje.
Ja,cela garda nas gre tja in vse poteka kot po tekočem trakuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.11.2008, 08:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

dobro jutro...............user posted image

clock-img

23.11.2008, 08:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Danes pa praznujejo.................

user posted image  Marko
user posted image  Matic
user posted image  Aljaž

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2008, 09:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

kje ste čveke??jaz že kuham kosilo, da bomo lahko, ko se bo neja zbudila, šli na sprehod. user posted image .............no snega glih ni, sije sonček, je pa mrzlo......................user posted image .............se tipkamo zvečer.................

clock-img

23.11.2008, 10:29

clock-img

pf

pencil-img

4436

Dobro jutro. Lep dan zgleda, kljub temu da je mrzlo.
Me to you tudi meni je bilo razloženo kot je napisala Gold fish. Spije se v bistvu, ampak kar vsi govorimo o cepivu. Naša ne gre v vrtec drugo leto, ampak ne bom raskirala. Ko enkrat govoriš z mamico katere otroček je rota prebolel, ti vsaka reče cepi in nimaš kaj razmišljati. Drži pa baje do tretjega leta otrokove starosti. Zdaj točno kaka bo reakcija samo po cepivu za rota ti ne morem javiti, ker bo v sredo tudi obvezno cepljenje. Skupek vsega ti pa javim. Upam, da ti bom napisala, da je vse ok. Držim pesti.

clock-img

23.11.2008, 10:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.11.2008, 11:43

clock-img

bibica1

pencil-img

112

dobro jutro beybeuser posted image  kako steuser posted image  meni se je puran zažgaluser posted image  fuj smrdiuser posted image

clock-img

23.11.2008, 12:03

clock-img

bibica1

pencil-img

112

clock-img

23.11.2008, 12:06

clock-img

bibica1

pencil-img

112

ful je dragauser posted image , ampak to si je mož zaželel,samo men ni preveč lepauser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem