writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

17.10.2008, 14:57

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

A mi bo ena povedala kako jaz te albume naložim...... saj vem, da ste že pisale, samo kje naj jaz zdaj to najdem ...

Ma ribica zlata..... čist enostavno je, dej..... samo navodilom sledi.... Nekaj strani nazaj sem pisala o tem... user posted image

clock-img

17.10.2008, 14:57

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

evo, moj mobi itak da maš, jaz tvojga tudi, edin problem je da bom jaz na štajerju brez avta, tako da mobilna lih ne bomuser posted image  

clock-img

17.10.2008, 15:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

bi jaz že prišibala v potapljaški odpravi

KAHLO... ma ne mi rečt, da se tudi ti potapljaš...user posted image

clock-img

17.10.2008, 15:03

clock-img

petra1978

pencil-img

890

evo, moj mobi itak da maš, jaz tvojga tudi, edin problem je da bom jaz na štajerju brez avta, tako da mobilna lih ne bom

To pa ni problem.

clock-img

17.10.2008, 15:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

A mi bo ena povedala kako jaz te albume naložim...... saj vem, da ste že pisale, samo kje naj jaz zdaj to najdem ...

Ma ribica zlata..... čist enostavno je, dej..... samo navodilom sledi.... Nekaj strani nazaj sem pisala o tem... user posted image

Ma si ti vidla, da maš zsuser posted image

clock-img

17.10.2008, 15:15

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
Ma si ti vidla, da maš zsuser posted image

Ma ne vem, zakaj nisem dobila obvestila na email, ku vedno.... user posted image

clock-img

17.10.2008, 15:17

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jaz pa jih ne znam pogledat

Saraya..... ko boš dobila na ZS link, boš samo kliknila nanj in slike bojo vidne.... Ma najprej ti mora katera babetina link poslat... user posted image

clock-img

17.10.2008, 15:19

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Lara...jaz trebuha tud nimam, sam ni tak elastičen k je bil prej, se mi zdi da mi koža kr visi doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se prav bojim da ne bo nazaj skočilauser posted image
tak da hlače tud jaz lahko oblečem že une izpred nosečnosti, sam tisto visečo tkivo mi pol na strani visiuser posted image user posted image

Bo šla... ne skrbi.... user posted image

clock-img

17.10.2008, 15:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Meni je patronažna rekla, da je kot je zgoraj navedeno, res najbolje početi. Prav opozorila me je, naj ne steriliziram vsega non stop, ker potem bo user posted image  totalno postal neodporen.

Meni se tudi zdi boljš, da se takoj navadi na bacile...... pa še za mojo lenobo je to dobro... user posted image user posted image Tud jst cca na 5 dni...

Uh, sem besna!

Boš ratala grda in stara.... user posted image user posted image

Alora, kdaj greva na kufje?

clock-img

17.10.2008, 15:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya..... ko boš dobila na ZS link, boš samo kliknila nanj in slike bojo vidne.... Ma najprej ti mora katera babetina link poslat... user posted image

saj na zs je,ampak ne greuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.10.2008, 15:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

saj na zs je,ampak ne gre

Če pa link ni aktiven, pol ga pa skopiraj v naslovno vrstico... če tudi to ne gre, pol pa neki ne štima... user posted image

clock-img

17.10.2008, 17:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

saj na zs je,ampak ne gre

Če pa link ni aktiven, pol ga pa skopiraj v naslovno vrstico... če tudi to ne gre, pol pa neki ne štima... user posted image

..mislim, da je to problem...ker se mi zdi, katere bi gledala

clock-img

17.10.2008, 17:14

clock-img

amor real

pencil-img

939

Bomo šle, ko moj Tomaž pride malček k sebi, tuli od teh krčov in napenjanja kot nor, ubožček in še se mi zdi, da je vsak dan huje user posted image

Sem šla včeraj z vozičkom malček ven, pa se je drl ves časuser posted image  Pa kao vožnja z vozičkom pomirja user posted image

clock-img

17.10.2008, 17:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naše tud vožnja vedno ne pomirjauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.10.2008, 17:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naše dete pa že cel dan spi.
po moje čuti,da sem jaz full pomirjena,ko poležavam cel dan zravn nje,pa jo imam na rokahuser posted image

clock-img

17.10.2008, 18:05

clock-img

optimizem

pencil-img

72

Po resssssssssssss dolgemmmmmmmm času se vam tudi jaz malo javljam!

Mi smo super, pridno se dojimo in posledično rastemo. Smo pa tudi mi imeli krčke in sedaj k sem odkrila homeopatske tabletke proti krčkom smo spet zaživeli. Jaz sem tako vesela, k ni nobenega joka. user posted image user posted image user posted image Sem imela kapljice iz Tržiča k jih tudi tako pohvalijo kot koroške sam nam niso nič pomagale. Sem jih dajala na dudo, sam mi jo je vedno vrgla ven iz ust.

clock-img

17.10.2008, 18:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

optimizem,pozdravljenauser posted image

clock-img

17.10.2008, 18:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image tvojemuuser posted image  za dva mesecauser posted image

clock-img

17.10.2008, 21:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

kjera gre pa z mano na kufe???????user posted image

clock-img

17.10.2008, 21:09

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Mi smo super, pridno se dojimo in posledično rastemo. Smo pa tudi mi imeli krčke in sedaj k sem odkrila homeopatske tabletke proti krčkom smo spet zaživeli

ojla!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pa si šla z princesko k homeopatu ali sama?? kako pa si ji dala tabletke?? jih stopiš, zdrobiš???

clock-img

17.10.2008, 21:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

joj punce..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......tok sem fajn seznamček poštimala, zdej pa noče skopirat iz worda sem na RR....................user posted image user posted image user posted image user posted image ..........sem tegotna k.........................user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa eno uro sem se matrala...................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2008, 21:12

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pipike.....................neja je prej pr meni pojedla 90 ml.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2008, 21:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

17.10.2008, 21:25

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

kaj??????????

clock-img

17.10.2008, 21:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you,kaj jo še vedno tehtašuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem